Heeft u, net als bijna iedereen, ook zo’n hekel aan harsen, epileren en scheren? U bent hier niet alleen veel tijd door kwijt, het kost ook veel geld. Laserontharing Amsterdam kan daarom een goede optie zijn om voor eens en voor altijd van uw ongewenste haargroei af te komen. Er zijn ieder jaar duizenden mensen die ongewenste haargroei laten verwijderen met een laser. Laser ontharen in Amsterdam is de populairste stad van Nederland om dit te doen. Een gladde en zachte huid is nu binnen handbereik. U hoeft zich dan dus niet langer druk te maken over ongewenste haargroei.

Hoe werkt laserontharing in Amsterdam?

Er bestaan verschillende manieren om definitief van uw haar af te komen. Laserontharing is in de meeste gevallen geschikt voor alle huidtypen. Deze behandeling is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Welke manier om permanent van ongewenste haargroei af te komen, heeft uw voorkeur?

Kiest u voor laser ontharen in Amsterdam bij Clinic63, dan kunt u er op rekenen dat de nieuwste laser apparatuur wordt gebruikt om u te behandelen. Bij Clinic63 wordt namelijk gewerkt met de Soprano laser. De lasers van dit apparaat geven pulsen af, waardoor het haarzakje langzaam maar zeker wordt vernietigd. De haar groeit eerst zwakker terug en stopt uiteindelijk helemaal met groeien. Clinic63 staat bekend om laserontharing in Amsterdam.

Ervaringen met laser ontharen in Amsterdam bij Clinic63

Wij werken dus met de meest geavanceerde en nieuwste techniek voor laser ontharen. De Soprano laser zorgt voor een vrijwel pijnloze behandeling. De behandelaar beweegt de laser namelijk continu over de huid, waardoor de warmte goed kan worden verspreid over de huid.

Door te kiezen voor deze techniek, kiest u voor één van de veiligste en nieuwste methodes om van uw ongewenste haar af te komen. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de bekende SHR-technologie. SHR staat voor Super Hair Removal. Een belangrijk voordeel van deze techniek is dat u hierdoor het hele jaar door kan worden behandeld. Bovendien is deze laser geschikt voor ieder huidtype en haartype.

Hoe krijgt u een optimaal resultaat?

Om uiteindelijk een optimaal resultaat te krijgen, is het verstandig om eerst op consult te komen bij een specialist in de kliniek. Tijdens dit gratis consult bespreekt u uw wensen en verwachtingen van de behandeling. Naast deze wensen worden door de behandelend arts ook eerlijke verwachtingen geschetst met betrekking tot de behandeling.

De voordelen van laser ontharen bij Clinic63

Bij Clinic63 wordt uitsluitend gewerkt met een team van ervaren huidspecialisten en artsen. We beschikken daarom over de benodigde kennis en ervaring op het gebied van laserontharing. Daarnaast hebben we kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Goede communicatie en nazorg zorgt voor een optimaal resultaat.

Wilt u meer informatie over de klinieken, behandelingen en laser ontharen in Amsterdam of heeft u vragen of opmerkingen? Al duizenden mensen zijn u voorgegaan met een behandeling bij Clinic63. Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle