Laserontharen Amsterdam

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Laser ontharen Amsterdam

Laserontharen in Amsterdam

Heeft u, net als bijna iedereen, ook zo’n hekel aan harsen, epileren en scheren? U bent hier niet alleen veel tijd door kwijt, het kost ook veel geld. Laserontharing Amsterdam kan daarom een goede optie zijn om voor eens en voor altijd van uw ongewenste haargroei af te komen. Er zijn ieder jaar duizenden mensen die ongewenste haargroei laten verwijderen met een laser. Laserontharen in Amsterdam is de populairste stad van Nederland om dit te doen. Een gladde en zachte huid is nu binnen handbereik. U hoeft zich dan dus niet langer druk te maken over ongewenste haargroei.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Hoe werkt laserontharing in Amsterdam?

Er bestaan verschillende manieren om definitief van uw haar af te komen. Laserontharing is in de meeste gevallen geschikt voor alle huidtypen. Deze behandeling is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Welke manier om permanent van ongewenste haargroei af te komen, heeft uw voorkeur?

Kiest u voor laserontharen in Amsterdam bij Clinic63, dan kunt u er op rekenen dat de nieuwste laser apparatuur wordt gebruikt om u te behandelen. Bij Clinic63 wordt namelijk gewerkt met de Soprano laser. De lasers van dit apparaat geven pulsen af, waardoor het haarzakje langzaam maar zeker wordt vernietigd. De haar groeit eerst zwakker terug en stopt uiteindelijk helemaal met groeien. Clinic63 staat bekend om laserontharing in Amsterdam.

Ervaringen met laserontharen in Amsterdam bij Clinic63

Wij werken dus met de meest geavanceerde en nieuwste techniek voor laserontharen. De Soprano laser zorgt voor een vrijwel pijnloze behandeling. De behandelaar beweegt de laser namelijk continu over de huid, waardoor de warmte goed kan worden verspreid over de huid.

Door te kiezen voor deze techniek, kiest u voor één van de veiligste en nieuwste methodes om van uw ongewenste haar af te komen. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de bekende SHR-technologie. SHR staat voor Super Hair Removal. Een belangrijk voordeel van deze techniek is dat u hierdoor het hele jaar door kan worden behandeld. Bovendien is deze laser geschikt voor ieder huidtype en haartype.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Hoe krijgt u een optimaal resultaat?

Om uiteindelijk een optimaal resultaat te krijgen, is het verstandig om eerst op consult te komen bij een specialist in de kliniek. Tijdens dit gratis consult bespreekt u uw wensen en verwachtingen van de behandeling. Naast deze wensen worden door de behandelend arts ook eerlijke verwachtingen geschetst met betrekking tot de behandeling.

De voordelen van laserontharen bij Clinic63

Bij Clinic63 wordt uitsluitend gewerkt met een team van ervaren huidspecialisten en artsen. We beschikken daarom over de benodigde kennis en ervaring op het gebied van laserontharing. Daarnaast hebben we kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Goede communicatie en nazorg zorgt voor een optimaal resultaat.

Wilt u meer informatie over de klinieken, behandelingen en laserontharen in Amsterdam of heeft u vragen of opmerkingen? Al duizenden mensen zijn u voorgegaan met een behandeling bij Clinic63. Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over laserontharen?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!