Klachten

Klachtenverwerking en –afhandeling
Binnen Clinic63 staat klanttevredenheid hoog in het vaandel. Er bestaat altijd een kans dat je, ondanks onze inzet, als klant ontevreden bent na contact met onze kliniek. Wij horen dat dan graag schriftelijk van je zodat wij kunnen leren van je feedback. Je kunt jouw klacht indienen via onderstaande button ‘Dien een klacht in’ of door een e-mail te sturen naar klachten@clinic63.nl.

Vermeld hierbij je naam en contactgegevens en een zo goed mogelijke omschrijving van je klacht. De klachtenfunctionaris zal indien nodig telefonisch contact met jue opnemen om meer informatie te verkrijgen. Er kan, indien dit door je is gewenst, een afspraak gemaakt worden tussen jou en de behandelaar. Wij streven ernaar om je klacht binnen 5 weken in behandeling te nemen en af te ronden.

Ben je toch nog niet helemaal tevreden? Dan bestaat er de mogelijkheid om je klacht te richten aan  degeschillencommissie.nl. De geschillen commissie is een onafhankelijke instantie voor consumenten en zakelijke geschillen. Alle commissies zijn door de overheid erkend. Dit betekent dat een goede procedure en onpartijdige beslissingen gewaarborgd zijn.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle