(Mini) Buikwandcorrectie

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

(Mini) Buikwandcorrectie

(Mini) Buikwandcorrectie

Heb jij lang genoeg rondgelopen met ongewenst overtollig huidweefsel en verslapte spieren rond je buik? Onze buikwandcorrectie biedt een effectieve oplossing om je lichaamscontouren te herstellen en je zelfvertrouwen te vernieuwen.Lees verder en ontdek hoe deze ingreep je kan helpen om je beste zelf te zijn.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Wat is een mini buikwandcorrectie?

Gerichte verfijning voor een strakkere onderbuik

De mini buikwandcorrectie is ideaal voor mensen die last hebben van overtollige huid en zwakte van de onderbuik, voornamelijk onder de navel. Deze procedure is minder ingrijpend dan de volledige buikwandcorrectie en heeft een kortere hersteltijd.

Wat is een buikwandcorrectie?

Grondige transformatie voor een algeheel verbeterd uiterlijk

De volledige buikwandcorrectie is geschikt voor mensen die meer uitgebreide verbeteringen aan de buik contouren wensen, zowel boven als onder de navel. Het is een uitgebreidere ingreep die meer voordelen biedt voor degenen die significante veranderingen in hun lichaamsbeeld willen zien.

Oriënterende fase met betrekking tot een (mini) buikwandcorrectie

Ben je aan het overwegen om eventueel een buikwandcorrectie te ondergaan? Of wil je graag meer informatie en een oriënterend gesprek? Bij Clinic63 kan je altijd langskomen voor een adviesgesprek met de arts. Er is namelijk ook een mogelijkheid voor een ‘mini buikwandcorrectie’.

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een consult gesprek plaats. In dit gesprek kun je al je vragen aan de arts stellen en zal hij of zij je adviseren over de mogelijkheden. Na dit adviesgesprek wordt er indien gewenst een datum ingepland voor de behandeling.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Wanneer kom ik in aanmerking voor een (mini) buikwandcorrectie?

In aanmerking komen voor een buikwandcorrectie wordt bepaald door een combinatie van medische- en persoonlijke factoren en het is een beslissing die moet worden genomen in overleg met een gediplomeerd plastisch chirurg. Gedurende het consult wordt er besproken wat de mogelijkheden aan de hand van jouw casus zijn.

Wanneer kom ik niet in aanmerking voor een (mini) buikwandcorrectie?

Zoals hierboven aangegeven hangt het van verschillende factoren af of je wel of niet in aanmerking komt voor een buikwandcorrectie. Uiteindelijk is de beslissing om deze ingreep te ondergaan zeer persoonlijk en moet deze worden genomen na zorgvuldige overweging en overleg met een plastisch chirurg. Deze aspecten worden zorgvuldig besproken tijdens het consult.

(mini) buikwandcorrectie

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Voorbereiding op een (mini) buikwandcorrectie

Tijdens je eerste consultatie zal de chirurg je doelen en verwachtingen bespreken. Je medische geschiedenis en lichamelijke kenmerken worden beoordeeld om de beste behandeloptie voor jou te bepalen. De chirurg zal de procedure en het herstelproces in detail uitleggen, inclusief mogelijke incisie plaatsen en technieken.

(mini) buikwandcorrectie

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens de behandeling zal de chirurg overtollige huid verwijderen en de buikspieren aanspannen indien nodig. Het resultaat is een strakkere, gladdere buikwand.

Nazorg

Na de ingreep krijg je gedetailleerde instructies om het herstelproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te ondersteunen tijdens het herstel.

Vergeet niet dat je je na de ingreep tijdelijk pijn kan ervaren en misselijk kan zijn. Het behandelde gebied kan een soort trekkende pijn geven en beurs aanvoelen. Tot 6 weken na de behandeling dien je fysiek inspannend werk, sport, lichamelijke inspanningen, op uw buik liggen en de sauna of een bad te vermijden. Na afloop van de operatie krijgt u drukkleding aan. Deze dient u 6 weken lang te dragen. Deze kleding zorgt ervoor dat zwelling wordt voorkomen en zorgt voor een goede wondgenezing.

Bij Clinic63 begrijpen we dat een buikwandcorrectie meer is dan alleen een fysieke verandering. Het gaat erom dat je je weer goed voelt in je eigen huid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend consult en ontdek hoe een buikwandcorrectie jou kan helpen bij het herwinnen van je zelfvertrouwen en een positiever lichaamsbeeld.

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een (mini) buikwandcorrectie?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!