Borstvergroting door middel van implantaten

Droom jij altijd al van vollere, symmetrische borsten? Onze borstvergroting met implantaten biedt je de mogelijkheid om je lichaamsbeeld te verbeteren en je zelfvertrouwen te vergroten. Onze deskundige plastisch chirurg Dr. Aganloo staat klaar om je te begeleiden op deze reis naar zelfvertrouwen en een hernieuwd gevoel van eigenwaarde.

Wat is een borstvergroting door middel van implantaten?

Een borstvergroting met implantaten is een chirurgische ingreep om de borsten van een vrouw groter en voller te maken. Het is een van de meest uitgevoerde cosmetische chirurgische ingrepen. Tijdens een borstvergroting plaatst een plastisch chirurg implantaten, meestal gemaakt van siliconengel of zoutoplossing, in het borstweefsel of achter de borstspier om de gewenste borstomvang en -contour te verkrijgen.

Oriënterende fase met betrekking tot een borstvergroting met implantaten

Ben je aan het overwegen om eventueel een borstvergroting met implantaten te ondergaan? Of wil je graag meer informatie en een oriënterend gesprek? Bij Clinic63 kan je altijd langskomen voor een adviesgesprek met de arts.

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een consult gesprek plaats. In dit gesprek kun je al je vragen aan de arts stellen en zal hij of zij je adviseren over de mogelijkheden. Na dit adviesgesprek wordt er indien gewenst een datum ingepland voor de behandeling.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een borstvergroting met implantaten?

Of je in aanmerking komt voor een borstvergroting met implantaten hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan je lichamelijke gezondheid, je emotionele welzijn en je persoonlijke doelen. Uiteindelijk is de beslissing om deze ingreep te ondergaan zeer persoonlijk en moet deze worden genomen na zorgvuldige overweging en overleg met een gediplomeerd plastisch chirurg. Deze aspecten worden zorgvuldig besproken tijdens het consult.

Wanneer kom ik niet in aanmerking voor een borstvergroting met implantaten?

Zoals hierboven aangegeven hangt het van verschillende factoren af of je wel of niet in aanmerking komt voor een borstvergroting met implantaten. Denk hierbij aan je lichamelijke gezondheid, je emotionele welzijn en je persoonlijke doelen. Deze behandeling is niet mogelijk gedurende een zwangerschap. Uiteindelijk is de beslissing om deze ingreep te ondergaan zeer persoonlijk en moet deze worden genomen na zorgvuldige overweging en overleg met een plastisch chirurg. Deze aspecten worden zorgvuldig besproken tijdens het consult.

De behandeling

Voorbereiding op een borstvergroting met implantaten

De chirurg zal alle details van de procedure uitleggen, inclusief de plaatsing van de implantaten, de incisie opties en het te verwachten herstelproces.

Hoe verloopt de behandeling?

De chirurg zal de procedure uitvoeren volgens de afgesproken aanpak. De duur van de ingreep kan variëren, afhankelijk van de complexiteit. Er zijn twee manieren mogelijk bij het vergroten van de borsten door middel van implantaten.

De eerste optie is het plaatsen van het borstimplantaat boven de spier. Hierbij ligt het implantaat direct onder het borstklierweefsel en beweegt op een natuurlijke manier met jouw lichaam mee. Wanneer u een dunnere huid of een relatief kleine hoeveelheid borstklierweefsel hebt, kan de rand van de prothese aan de onderkant en zijkant zichtbaar en voelbaar zijn.

De tweede optie is de plaatsing van het borstimplantaat onder de spier. Dit wordt ook wel dual plane genoemd. Deze optie biedt uitkomst wanneer u een dunnere huid heeft of weinig borstklierweefsel. Bij deze techniek wordt het implantaat aan de bovenzijde ‘bedekt’ door de grote borstspier en aan de onderkant met borstweefsel. Hierdoor zullen de randen van het implantaat niet voelbaar zijn. Deze techniek geeft het borstimplantaat tevens meer stabiliteit wat handig is bij het plaatsen van implantaten met een groter formaat.

Nazorg

Na afloop van de behandeling zullen de borsten voor een tijdje gespannen en opgezwollen aanvoelen. Daarnaast kunt u ook pijn ervaren gedurende het herstelproces. Clinic63 raadt aan om gedurende 6 weken zware lichamelijke inspanningen te vermijden, denk hierbij aan sporten en tillen. Daarnaast dient u de eerste 6 weken een speciale bh dragen. Voor het meest optimale resultaat neemt u de eerste weken veel rust

Na de operatie zullen we je nauwlettend volgen om ervoor te zorgen dat je herstelproces soepel verloopt. Ons team staat altijd klaar om je te ondersteunen en eventuele zorgen aan te pakken.

Het resultaat

Direct na de operatie is het resultaat van de borstvergroting goed zichtbaar. Na ongeveer 9 tot 12 maanden heeft het definitieve resultaat zich kunnen vormen. Na ongeveer 1 jaar zijn er van de littekens enkel nog kleine witte lijntjes over. Doordat de incisie onder de borst zijn geplaatst zijn deze nauwelijks zichtbaar.

Onze specialisten

Dr. Sameer Rana

Cosmetisch arts BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary

Premium Cosmetisch arts BIG: 09911187401

Drs. Stephanie Maziers

Cosmetisch arts BIG: 79928153701

Heb je meer vragen over een borstvergroting met implantaten?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle