Borstlift

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Borstlift

Borstlift

Heb je last van verslapte, hangende borsten die niet meer in lijn zijn met je zelfbeeld? Onze borstliftprocedure biedt de oplossing om je borsten te liften, te verjongen en je zelfvertrouwen te herstellen. Lees verder en ontdek hoe een borstlift je kan helpen om weer trots te zijn op je lichaam.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Wat is een borstlift?

Een borstlift, medisch bekend als ‘mastopexie’, is een chirurgische ingreep om hangende of verslapte borsten te liften en een nieuwe vorm te geven. Deze ingreep wordt meestal uitgevoerd om het algehele uiterlijk van de borsten te verbeteren door de tepel te verplaatsen en overtollige huid te verwijderen om een jeugdigere en meer gelifte borstcontour te creëren.

Oriënterende fase met betrekking tot een borstlift

Ben je aan het overwegen om eventueel een borstlift te ondergaan? Of wil je graag meer informatie en een oriënterend gesprek? Bij Clinic63 kan je altijd langskomen voor een adviesgesprek met de arts.

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een consult gesprek plaats. In dit gesprek kun je al je vragen aan de arts stellen en zal hij of zij je adviseren over de mogelijkheden. Na dit adviesgesprek wordt er indien gewenst een datum ingepland voor de behandeling.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Wanneer kom ik in aanmerking voor een borstlift?

Of u in aanmerking komt voor een borstlift moet uitvoerig besproken worden met de plastisch chirurg. Dit wordt bepaald door een aantal lichamelijke- en persoonlijke factoren.

Wanneer kom ik niet in aanmerking voor een borstlift?

Zoals hierboven aangegeven hangt het van verschillende factoren af of je wel of niet in aanmerking komt voor een borstlift. Denk hierbij aan je lichamelijke gezondheid, je emotionele welzijn en je persoonlijke doelen. Deze behandeling is niet mogelijk gedurende een zwangerschap. Uiteindelijk is de beslissing om deze ingreep te ondergaan zeer persoonlijk en moet deze worden genomen na zorgvuldige overweging en overleg met een plastisch chirurg.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

De behandeling

Voorbereiding op een borstlift

Tijdens je consultatie zal de chirurg je borsten beoordelen, luisteren naar je wensen en verwachtingen. Je informeren over de borstlift procedure. Dit is ook jouw kans om vragen te stellen en je eventuele zorgen te delen. In samenwerking met de chirurg stel je een behandelplan op dat aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens de borstlift behandeling zal de chirurg overtollige huid verwijderen en de borstweefsels opnieuw positioneren om een jeugdig en gelift uiterlijk te creëren. De plastisch chirurg kan een keuze maken uit de volgende borstlifttechnieken: anker, donut, lollipop en melon slice. Dit wordt voorafgaand aan de behandeling uitvoerig met u besproken.

borstlift

Nazorg

Na de ingreep krijg je duidelijke instructies om een comfortabel herstel te bevorderen. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te ondersteunen tijdens je herstelproces.

Houdt er rekening mee dat de borsten na de behandeling gezwollen zullen zijn. Deze zwelling neemt na verloop van tijd af. Na ongeveer 2 tot 3 maanden zijn de borsten volledig hersteld. Om de wondgenezing voorspoedig te laten verlopen raden wij aan gedurende 6 weken na de operatie een speciale BH te dragen. Daarnaast wordt het afgeraden om kracht te zetten met de borstspier, zware lichamelijke inspanning te verrichten en armen boven het hoofd te bewegen.

Het resultaat

Na ongeveer 2 tot 3 maanden zijn de borsten volledig hersteld van een borstlift. De littekens van de sneetjes zullen nooit volledig onzichtbaar zijn. Na ongeveer 1 jaar zijn er alleen nog kleine witte lijntjes over, deze zijn door de positie nauwelijks zichtbaar.

Bij Clinic63 begrijpen we dat een borstlift niet alleen gaat om fysieke verandering, maar ook om het versterken van je zelfvertrouwen en het omarmen van je eigen schoonheid. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende consultatie en ontdek hoe een borstlift jou kan helpen om je borsten te liften, te verjongen en je weer comfortabel te laten voelen in je eigen lichaam.

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een borstlift?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!