Armlift behandeling bij Clinic63

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Armlift behandeling bij Clinic63

Armlift

Ben je ontevreden over verslapte, losse huid bij de bovenarmen? Onze armliftprocedure biedt een doeltreffende oplossing om de jeugdige uitstraling van je armen te herstellen en je zelfvertrouwen te versterken. Lees verder en ontdek hoe een armlift jou kan helpen om je beste zelf te zijn.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Wat is een armlift?

Bij een armlift wordt er een deel van de overtollige huid weggesneden met als resultaat strakke armen met een jeugdige uitstraling. Het primaire doel van een armlift is om de armen er strakker en beter gevormd uit te laten zien. Deze behandeling wordt vaak gekozen door mensen die veel zijn afgevallen, last hebben van losse, verslapte huid door genetische factoren of veroudering.

Oriënterende fase met betrekking tot een armlift

Ben je aan het overwegen om eventueel een armlift te ondergaan? Of wil je graag meer informatie en een oriënterend gesprek? Bij Clinic63 kan je altijd langskomen voor een adviesgesprek met de arts. Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een consult gesprek plaats. In dit gesprek kun je al je vragen aan de arts stellen en zal hij of zij je adviseren over de mogelijkheden. Na dit adviesgesprek wordt er indien gewenst een datum ingepland voor de behandeling.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Wanneer kom ik in aanmerking voor een armlift?

Of je in aanmerking komt voor een armlift hangt af van verschillende factoren. Denk hierbij aan je lichamelijke gezondheid, je emotionele welzijn en je persoonlijke doelen. Uiteindelijk is de beslissing om deze ingreep te ondergaan zeer persoonlijk en moet deze worden genomen na zorgvuldige overweging en overleg met een gediplomeerd plastisch chirurg. Deze aspecten worden zorgvuldig besproken tijdens het consult.

Wanneer kom ik niet in aanmerking voor een armlift?

Zoals hierboven aangegeven hangt het van verschillende factoren af of je wel of niet in aanmerking komt voor een armlift. Denk hierbij aan je lichamelijke gezondheid, je emotionele welzijn en je persoonlijke doelen. Deze behandeling is niet mogelijk gedurende een zwangerschap. Uiteindelijk is de beslissing om deze ingreep te ondergaan zeer persoonlijk en moet deze worden genomen na zorgvuldige overweging en overleg met een plastisch chirurg. Deze aspecten worden zorgvuldig besproken tijdens het consult.

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

De behandeling

Voorbereiding op een armlift

Je eerste consult is een kans om je medische geschiedenis te bespreken en je verwachtingen en doelen te delen. Onze chirurgen zullen je ook inzicht geven in de procedure en de mogelijke resultaten. Samen met jou wordt een aangepast behandelplan gecreëerd. Dit omvat de plaats van incisies en andere belangrijke details.

Hoe verloopt de behandeling?

Tijdens de armlift procedure wordt overtollige huid verwijderd en indien nodig wordt het weefsel onder de huid verstevigd. Dit resulteert in strakkere en meer jeugdige armen.

Nazorg

Na de ingreep krijg je gedetailleerde instructies om het herstelproces zo vlot mogelijk te laten verlopen. Ons team staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en je te ondersteunen tijdens het herstel.

Houdt er rekening mee dat je gedurende 2 weken zowel overdag als in de nacht een elastische mouw moet dragen. Na ongeveer 1 week mag u lichte werkzaamheden langzaam oppakken. Gedurende 6 weken na de operatie geen zware inspanning, niet zwaar tillen, niet sporten, niet naar de sauna, onder de zonnebank of in bad.

Bij Clinic63 begrijpen we dat een armlift meer is dan alleen een fysieke transformatie. Het gaat om het herstellen van je innerlijke en uiterlijke balans. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende consultatie en ontdek hoe een armlift jou kan helpen om je jeugdige uitstraling en zelfvertrouwen te herstellen.

Armlift behandeling

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Wil je meer informatie?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!