Afslanken

Bij Clinic63 begrijpen we hoe het is om ontevreden te zijn met uw lichaam of delen daarvan. Daarom streven wij ernaar om u te voorzien van een no-nonsense, privé en vriendelijke omgeving waar u zich comfortabel kan voelen terwijl u uw behandelingen ondergaat. Op deze manier krijgt u van Clinic63 een goed gevoel van binnen en buiten! Iedereen is verschillend en geen twee lichamen zijn hetzelfde. Dus, indien u dat wenst, zijn wij altijd bereid om u een pakket aan te bieden dat bij uw lichaam, planning en budget past. Samen werken wij eraan om u te helpen het lichaam te bereiken dat u wilt.

Afslanken
Huidverstrakking

ACCENT XL HUIDVERSTRAKKING

De Accent XL laser maakt de huid strakker door middel van onschadelijke radiofrequente straling. Deze straling dringt door in de huid en verwart het weefsel. Als reactie op die warmte wordt er meer collageen aangemaakt waardoor de huid strakker wordt. De Accent XL is daarom effectief bij sommige vormen van cellulitis en zones waar de huid wat slapper is zoals bij een onderkin en lovehandles.

De radiofrequente straling kan tijdens de behandeling warm aanvoelen en op sommige plekjes heet/gevoelig. Dit is van hele korte duur en trekt binnen enkele seconden weer weg. Er wordt een olie tussen uw huid en de laser aangebracht. Doordat de behandelaar de laser continue beweegt, wordt de warmte over de huid verspreid en verkleint dit de kans op een ongemakkelijk gevoel. Uw huid zal na de behandeling wat rood zijn en warm tot gloeiend aanvoelen. Dit zal enkele uren na de behandeling vanzelf verdwijnen.

De behandeling
Diverse zones kunnen behandeld worden. Per behandeling worden 2 zones van 10×20 cm behandeld.

U kunt uit de volgende zones kiezen:
Billen
Bovenbenen
Buik
Rug
Heupen
Dijen
Binnenkant bovenbenen
Binnenkant knieën
Bovenarmen
Onderkin

Het resultaat van Accent huidverstrakking kan al snel zichtbaar zijn. Ook is er een langetermijneffect. Omdat de huid zich continue blijft herstellen is pas na twee tot vier maanden het uiteindelijke resultaat zichtbaar.

Duur van de behandeling
20 – 30 minuten

Voor een optimaal resultaat
Minimaal 6 behandelingen*

Interval
1 – 2 weken

*Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Advies
Clinic63 adviseert om 4 tot 6 weken voor en na de behandeling contact met de zon te vermijden.

Consult
Als u de Accent XL behandeling voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand aan deze behandeling een kosteloos consult in te plannen. Tijdens het consult van 10 minuten legt de behandelaar de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Vraag & Antwoord - Huidverstrakking

Huidverstrakking

Naarmate u ouder wordt, zal de huid steeds slapper worden. Dit wordt ook wel huidverslapping genoemd. Indien u hier last van krijgt, kunt u kiezen voor huidverstrakking of huidverbetering.

Huidverstrakking met laser

De laser behandeling is een doorbraak in de cosmetische branche. Dankzij krachtige lichtflitsen wordt de aanmaak van collageen diep in de huid gestimuleerd, waarbij de opperhuid ongemoeid blijft. Op deze manier kan de huid dus op een vrijwel pijnloze manier strakker worden gemaakt. Het voordeel van deze behandeling is dat deze non-invasief is. Er wordt dus niet geprikt of gesneden.

Clinic63 – dé specialist in huidverstrakking

Wij zijn gespecialiseerd in huidverstrakking. Wij beschikken over verschillende ervaren artsen en huidtherapeuten, zodat we aan ieder zijn of haar wensen kunnen voldoen. Deze behandeling kan daarom eventueel worden gecombineerd met injectables of een andere cosmetische ingreep. Samen met de arts wordt besproken welke behandeling(en) voor u tot een optimaal resultaat leidt. Kies voor een veilige en betrouwbare behandeling bij Clinic63.

Wat wordt er besproken tijdens het huidverstrakking consult?

Voordat u er voor kiest om een huidverstrakking behandeling te ondergaan, is het belangrijk dat u bij ons op consult komt. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunt u uw wensen voorleggen en uitspreken wat uw verwachtingen van de behandeling zijn. Wij bieden diverse behandelingen aan welke kunnen zorgen voor een mooie huid en een frissere blik. We geven u dan ook graag advies over de mogelijkheden betreffende deze behandeling.

De huidverstrakking prijzen?

Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan. De huidverstrakking prijzen kunt u vinden in het tarieven overzicht.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search