Vrouwelijke problemen bij het ouder worden: De Femilift

 In Vaginale problemen

Ons lichaam wordt ouder, dat is nu eenmaal zo. Dit geldt voor zowel de buitenkant als de binnenkant. Het belangrijkste is dat je jezelf goed blijft voelen en dit ook uitstraalt. Het taboe is inmiddels doorbroken dat ook de intieme zones te maken hebben met het verouderingsproces. Bij vrouwen kunnen er bijvoorbeeld vaginale klachten ontstaan op verschillende leeftijden. Dit kan bijvoorbeeld in de overgang of tijdens en na een zwangerschap. Onder andere stressincontinentie en een droge vaginawand komen veel voor bij vrouwen van alle leeftijden.

Een van de meest innovatieve behandelingen op dit gebied is de Femilift. De Femilift is een laser die deze klachten tegengaat en vermindert. Omdat de Femilift de vaginawand versterkt, verstevigt en hydrateert verminderen de klachten en kan je zeggen dat je vagina vitaler wordt. De Femilift vaginaverjonging maakt de vaginawand dikker en versterkt de bekkenbodem. De behandeling verlicht de symptomen van stressincontinentie en kan het probleem zelfs helemaal verhelpen. Vrouwen na de overgang bemerken daarnaast afname van vaginale droogheid, telkens terugkerende infecties en pijn bij het vrijen.

De behandeling is geschikt voor vrouwen die na een bevalling of vanwege hormonale veranderingen na de overgang last hebben van veranderingen in het weefsel rondom de vagina. Deze is dan droger en wordt niet snel vochtig bij het vrijen, wat sommige vrouwen onprettig vinden en het gevoel geeft dat ze een minder fijn seksleven hebben.

Een behandeling met de Femilift duurt 15 minuten en is pijnloos, een verdoving is dan ook niet noodzakkelijk. Na de behandeling kan het zo zijn dat je 2 tot 3 dagen last hebt van zwelling. Over het algemeen kan de dagelijkse routine gewoon direct hervat worden.

Wil je meer weten over de Femilift tijdens een vrijblijvend consult?

Maak dan een afspraak met een van onze specialisten: https://www.clinic63.nl/afspraak-maken/

Tel: 0880-157100

E-mail: info@clinic63.nl

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search