Vacature cosmetisch arts

Voor onze vestigingen zijn wij op zoek naar een cosmetisch arts om ons team te versterken. Als cosmetisch arts sta jij cliënten onder andere bij met een realistisch, persoonlijk advies om hun medische en cosmetische doeleinden na te streven. Daarnaast voer jij deze behandelingen uit om de wensen van onze cliënten om te zetten naar werkelijkheid.

Waar kom je te werken?

Clinic63 is een medisch cosmetische kliniek gevestigd op zes locaties in Nederland. Door onze brede verspreiding helpen wij cliënten met medische en cosmetische behandelingen door heel Nederland. Wij werken met artsen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Ons hoofdkantoor is gevestigd op locatie Best, vanuit hier worden alle klinieken aangestuurd. Bij Clinic63 staat een natuurlijk en realistisch resultaat voorop. Door onze snelle groei breiden wij steeds verder uit en zijn we opzoek naar personeel dat met ons mee wil groeien.

Functie omschrijving

Als cosmetisch arts verricht je bij Clinic63 alle medische en cosmetische behandelingen die wij aanbieden. Indien nodig volg je een interne opleiding voor injectable behandelingen zoals Botuline Toxine. Wij voeren ook chirurgische ingrepen zoals ooglidcorrecties uit. Als startend arts zal je beginnen bij injectable behandelingen, maar wij leiden je ook graag op tot het uitvoeren van chirurgische ingrepen. 

Wat wij vragen:

 • Je bent BIG geregistreerd (basis) arts.
 • Je hebt een passie voor cosmetische geneeskunde.
 • Werkervaring is een pré
 • Je bent ondernemend, klantvriendelijk, toegankelijk, sociaal en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan.
 • Je bent bereid om in de avond en/of weekend te werken.
 • Je bent bereid te reizen.

Wat ga je doen?

 • Het verrichten van cosmetische ingrepen en het volgen van bijscholing.
 • Het bijhouden van medische dossiers en administratie in ons softwareprogramma.
 • Het uitschrijven van recepten.
 • Je werkt nauw samen met andere specialisten in het bedrijf, waaronder (medisch) schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en cosmetisch artsen, en leert van elkaar om zo beter in te kunnen spelen op de behoefte van de klant.
 • Het bestuderen en bijhouden van medische protocollen.
 • Het schrijven en bijhouden van een behandelplan in samenspraak met de consulent.

Opleiding

Geneeskunde

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een marktconform salaris inclusief bonusregeling met de mogelijkheid als ZZP’er te werken. In overleg zijn wij altijd bereid om te kijken naar aanvullende voorwaarden.

Ben je geïnteresseerd in de bovenstaande functie? Solliciteer dan nu door je CV en motivatiebrief te sturen naar vacatures@clinic63.nl  t.a.v. drs. Babak Mahdavian Delavary

Mocht je nog vragen hebben kun je contact met ons opnemen via 0880 157100 of mailen naar info@clinic63.nl.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle