Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh

Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Vanwege mijn brede klinische chirurgische ervaring en brede wetenschappelijke ervaring krijg je bij mij altijd een medisch verantwoord en esthetisch passend advies. Door de tijd te nemen en goed te luisteren komen we samen tot een persoonlijk behandelplan. Graag help ik jou in een vrijblijvend consult verder.”

Chanu haar motivatie om geneeskunde te studeren ligt in het helpen van mensen. Hier heeft zij zich al van jongs af aan mee bezig gehouden middels diverse sociale (vrijwilligers)werkzaamheden. 

Tijdens haar geneeskunde opleiding ontwikkelde ze steeds meer passie voor de chirurgische vakgebieden. Daarom is Chanu na de geneeskunde opleiding bij de hart-long chirurgie gestart. Naast het dagelijks werk is ze altijd op zoek gegaan naar verdieping in nieuwe behandeltechnieken en daarmee verbetering van kwaliteit. Deze verdieping vond ze in het ik uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Ook hierin richtte zij zich op het verder helpen door een persoonlijke behandelplan op te stellen om zo fit een operatie in te gaan. 

Na deze ervaringen ging Chanu verder op zoek naar een vakgebied waarin zij deze brede basis kwijt kon, zodoende koos ze voor de cosmetische geneeskunde. ”Het mooiste van dit vak is dat iedere vraag, ieder consult en elk persoonlijk behandelplan weer anders is. Ik streef ernaar om jouw innerlijk geluk ook aan de buitenkant verder uit te laten stralen. Samen met jou maak ik graag een gepast en medisch verantwoord behandelplan gecombineerd met de nieuwste verkrijgbare technieken.”

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van