Dr. Sameer Rana

Dr. Sameer Rana

Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

”Wat ik in dit veld belangrijk vind is regeneration, rejuvenation en restoration to age gracefully.”

Onze gewaardeerde cosmetisch arts Dr. Sameer Rana staat voor open, eerlijke en heldere communicatie en houdt rekening met de wensen en verwachtingen van zijn cliënten om een zo optimaal en natuurlijk mogelijk resultaat te kunnen behalen.

Dr. Sameer Rana rondde zijn opleidingen Biomedische Wetenschappen en Geneeskunde af aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens heeft hij promotie-onderzoek gedaan aan het Amsterdam UMC loc AMC en aan UC San Francisco (VS) en een fellowship voltooid aan Stanford University (VS), met name binnen de stamcelbiologie, regeneratie en moleculaire therapieën. Hij heeft klinische ervaring opgedaan binnen de chirurgie en orthopedie en heeft klinische trials uitgevoerd omtrent injectables in arthritis en pijnbehandelingen (orthobiologics zoals PRP, BMAC, MFAT). Hij is internationaal opgeleid in o.a. de Verenigde Staten, Italië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met injectables, lasers maar ook middels autologous fat transplants en operatieve ingrepen. Hij is o.a. gecertificeerd binnen de Aesthetic Medicine & Surgery. Hij laat zich regelmatig bijscholen en blijft op de hoogte van de nieuwste behandelmethoden door deel te nemen aan cursussen en congressen.

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van