Als u over het strand loopt, valt direct op hoe veel mensen er zijn met een tatoeage. Van de mensen in Nederland tussen de 20 en 50 jaar heeft meer dan 30 procent een tatoeage. Sommige mensen zijn blij met hun tatoeage. Het gebeurt echter ook regelmatig dat mensen hun tatoeage willen verwijderen in Zaandam, Zwanenburg, Badhoevedorp, Oostzaan of omgeving. Clinic63 is dan de ideale kliniek  om u te laten behandelen. Behoort u ook tot de mensen die graag hun tatoeage willen laten verwijderen? Om welke reden wilt u uw tatoeage laten verwijderen?

  • Vindt u de tatoeage niet langer mooi, omdat het niet meer de trend is deze te hebben?
  • Heeft de tatoeage te maken met uw verleden en wilt u hier liever niet meer aan herinnerd worden?
  • Is de tatoeage over de jaren heen vervaagd en daarom niet meer zo mooi als eerst?
  • Is er sprake van een slecht gezette tatoeage?

Is het pijnlijk om een tatoeage te verwijderen met behulp van een laser behandeling?

Of iemand een tatoeage verwijderen pijnlijk vindt, verschilt sterk per persoon. Over het algemeen vinden mensen de behandeling niet pijnlijk. In hoeverre de behandeling pijn doet, hangt onder andere af van het Wanneer er sprake is van een grote tatoeage, zal de behandeling langer gevoelig zijn dan bij een kleinere tatoeage. Er hebben afgelopen jaren duizenden mensen voor gekozen om hun tatoeage te verwijderen. Wanneer u dit ook overweegt, wordt er meestal aangeraden dit te laten doen bij een kliniek als Clinic63. De laserapparatuur moet namelijk door een ervaren specialist worden gehanteerd, zodat de kans op complicaties zo klein mogelijk is.

Het verwijderen van tatoeages is samen met de ooglidcorrectie behandeling en injectables één van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen in Nederland. Deze behandeling wordt jaarlijks meer dan 10.000 keer uitgevoerd. Indien u er voor kiest om een tatoeage in Zaandam, Zwanenburg, Oostzaan of Badhoevedorp te verwijderen, wordt er met een laser apparaat flitsen afgeschoten op de huid. Dit gevoel is te vergelijken met een klein elastiekje dat op de huid wordt afgeschoten.

Ervaringen met tatoeage verwijderen Zaandam, Zwanenburg, Oostzaan of Badhoevedorp?

Er wordt regelmatig door mensen gezocht op het keyword tatoeage verwijderen Zaandam, tatoeage verwijderen Zwanenburg, tatoeage verwijderen Oostzaan of tatoeage verwijderen Badhoevedorp. Er zijn verschillende klinieken in Nederland die ervaring hebben met deze behandeling en de juiste apparatuur gebruiken. Een belangrijk voordeel van de apparatuur die Clinic63 gebruikt, is dat deze zeer innovatief zijn. Om deze reden zorgen ze snel en zonder pijn voor een mooi resultaat. Bij Clinic63 behandelen we ook jaarlijks honderden mensen. De ervaringsdeskundige Casper wilt graag zijn ervaring delen:

‘Nadat ik mijn middelbare school had afgerond, wist ik niet echt wat ik wilde. Het was voor mij een moeilijke keuze om door te gaan met studeren of om iets anders te gaan doen. Om deze reden heb ik er voor gekozen om eerst het leger in te gaan. Ik heb erg van deze tijd genoten en ben inmiddels op zoek naar iets anders. Tijdens mijn leger periode had vrijwel iedereen wel één of meerdere tatoeages. Bij sommige jongens vond ik het erg mooi staan en wilde daarom ook een tatoeage. Ik heb toen voor een tribal gekozen die over mijn bovenarm, rug en borst loopt. Ik vind het nu echter niet meer mooi en heb de tatoeage daarom laten verwijderen. Dit heb ik laten doen bij Clinic63. Het was nagenoeg pijnloos en is erg snel gegaan.‘

Kies ook voor Cinic63 voor tatoeage verwijderen in Zaandam, Zwanenburg, Oostzaan of Badhoevedorp

Clinic63 staat bekend om de beste prijs-kwaliteit verhouding voor het verwijderen van tatoeages in Zaandam, Zwanenburg, Oostzaan of Badhoevedorp. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt een offerte op maat voor u opgesteld.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle