Tatoeage Verwijderen

Denkt u na over tatoeage verwijderen in Veldhoven, Geldrop of Valkenswaard? Als we kijken naar de redenen waarom mensen een tatoeage willen laten verwijderen, komen deze redenen over het algemeen goed overeen. Er zijn erg veel mensen die een tatoeage hebben in Nederland. Volgens recente schattingen gaat het zelfs om één op de drie personen tussen de 18 en 29 jaar. Een tatoeage kan direct na het zetten leiden tot zowel blijdschap als verdriet. Daarnaast worden meer mensen ontevreden met de tatoeage, naarmate ze ouder worden. Er bestaan vier redenen, waarom de meeste mensen niet meer tevreden zijn over hun tatoeage:

  • De tattoo past niet langer bij wat u nu mooi vindt.
  • De tattoo is vervaagd over de jaren heen en om deze reden niet meer mooi.
  • De tattoo roept nare herinneringen op uit het verleden.
  • De tattoo is niet goed gezet en ziet er niet uit zoals u verwacht had.

Is een tatoeage verwijderen pijnlijk?

Regelmatig wordt aan ons de vraag gesteld hoe het nu precies voelt om een tatoeage te verwijderen. Indien dit wordt gedaan door een ervaren specialist en met de juiste apparatuur, zult u hier nauwelijks iets van voelen. Bij Clinic63 wordt de nieuwste laser apparatuur gebruikt. Dit laser apparaat beschikt over een koeling. De huid wordt gekoeld, waardoor de laser veel minder wordt gevoeld.

Over het algemeen geven onze cliënten aan dat de behandeling niet of nauwelijks wordt gevoeld. Vaak wordt het laseren vergeleken met het afschieten van een klein elastiekje op de huid. Deze ingreep is één van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen in Nederland. De kosten van de behandeling zijn afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied. Hoe groter de tatoeage, hoe hoger de kosten zullen zijn om de tatoeage te verwijderen. Een groter gebied kost namelijk meer tijd om te behandelen.

Tatoeage verwijderen Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard ervaringen

Omdat het laten verwijderen van tatoeages zo’n populaire ingreep is, zijn er ook veel mensen die hierover hun ervaring delen. Indien u op zoek bent naar een tatoeage verwijderen ervaring van mensen die in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard of omgeving zijn geweest, bent u bij ons aan het juiste adres. Onze client Thomas deelt graag zijn ervaring met tatoeage verwijdering met u:

‘Ik ben altijd erg gevoelig geweest om mee te gaan met trends. Dit had ik niet alleen met kleren, maar ook met tatoeages. Wanneer kleren uit de mode raken, breng je deze naar het Leger des Heils of laat je ze hangen in de kast. Dit is met een tatoeage echter minder makkelijk. Toen ik begin 20 was, was het in om een tribal te laten tatoeëren. Met mijn laatste geld als student heb ik dit vervolgens laten doen. De tribal liep over mijn schouder, borst en bovenarm. Het is inmiddels vijf jaar later nu ik er flink spijt van heb dit ik deze tribal heb laten zetten. Met sollicitaties en andere zakelijke activiteiten is het namelijk nodig om formeel te kleden. Hierdoor zit mijn triabel in de weg. Om deze reden heb ik de tatoeage laten verwijderen. Na vijf behandeling was er niets meer van te zien. Ik ben erg blij en tevreden met het resultaat.

Kies ook voor Cinic63 voor tatoeage verwijderen in Veldhoven, Geldrop of Valkenswaard

Clinic63 staat bekend om de beste prijs-kwaliteit verhouding voor het verwijderen van tatoeages in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard en omgeving. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt een offerte op maat voor u opgesteld.

Ervaring

Ik kom nu al een paar maanden bij Clinic63 om het haar op mijn onderbenen te laten laseren. Mijn haar is veel minder geworden en ik ben dus erg blij met de resultaten. Ook is het personeel heel erg aardig en fijn om mee te werken”, aldus Kelly over haar behandeling.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle