De populariteit van tatoeages is afgelopen decennia flink gestegen. Dit gaat ook gepaard met het verwijderen, omdat er erg veel mensen ontevreden zijn over de tatoeage die ze hebben laten zetten. Indien u tatoeage verwijderen in Valkenburg, Heerlen, Geleen of omgeving overweegt, is Clinic63 de aangewezen kliniek om u te laten behandelen. Het is mogelijk dat u niet langer tevreden bent over de tatoeage of tatoeages die u heeft. Het is ook mogelijk om permanente make-up te verwijderen.

Tatoeage verwijderen in Valkenburg, Heerlen, Geleen of omgeving?

Onze behandelingen worden door ervaren huidtherapeuten en huidspecialisten uitgevoerd. Zowel professionele als slecht gezette tatoeages kunnen verwijderd worden met onze laserbehandeling.

Wij verwijderen de tatoeage met behulp van een speciaal hiervoor ontwikkelde en geavanceerde laser. Deze laser zorgt ervoor dat de omliggende huid niet beschadigd wordt. Soms kan het zijn dat de tatoeage niet 100% verwijderd kan worden. Dat ligt aan het kleur van tatoeage en het type van de huid. Tijdens een consult krijgt u de mogelijkheid en advies over wat u het beste kunt doen.

Het is belangrijk dat de behandeling wordt  uitgevoerd door ervaren en medisch specialisten.

Doet het verwijderen van een tatoeage pijn?

Er is geen verdoving nodig bij het verwijderen van een tatoeage. De pijn is minimaal en uit ervaringen van mensen die u zijn voorgegaan blijkt dat het verwijderen van een tatoeage ongeveer hetzelfde voelt als een elastiekje dat op de huid wordt afgeschoten.

Na de behandeling wordt de huid wit van kleur en zie je de tatoeage na een kwartier tot een half uur al weer zitten. Vervolgens wordt de huid rood en opgezwollen en voelt het licht gloeiend aan. Na de behandeling kunnen er ook wat korstjes en blaasjes tevoorschijn komen. Meestal duurt dat ongeveer 10 tot 20 dagen, omdat je dan het beste het resultaat kunt zien van de behandeling. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig om de tatoeage goed te kunnen verwijderen.

Wanneer er sprake is van bepaalde kleuren, zoals rood, duur het langer om dit te verwijderen dan bijvoorbeeld een zwarte tatoeage.

Tatoeage verwijderen bij Clinic63 – gratis en vrijblijvend consult

Wij nodigen u van harte uit bij één van onze locaties om alle mogelijkheden te bespreken en uw vragen te kunnen beantwoorden. Tijdens het gratis en vrijblijvend consult ontvangt u alle benodigde informatie. Wij scoren zeer hoog op het gebied van klanttevredenheid en willen u ook graag naar alle tevredenheid helpen.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle