Tatoeage verwijderen Valkenburg, Heerlen, Geleen

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Tatoeage verwijderen Valkenburg, Heerlen, Geleen

Tattoo verwijderen bij Clinic63

De populariteit van tatoeages is afgelopen decennia flink gestegen. Dit gaat ook gepaard met het verwijderen, omdat er erg veel mensen ontevreden zijn over de tatoeage die ze hebben laten zetten. Indien u tatoeage verwijderen in Valkenburg, Heerlen, Geleen of omgeving overweegt, is Clinic63 de aangewezen kliniek om u te laten behandelen. Het is mogelijk dat u niet langer tevreden bent over de tatoeage of tatoeages die u heeft. Het is ook mogelijk om permanente make-up te verwijderen.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Tatoeage verwijderen in Valkenburg, Heerlen, Geleen of omgeving?

Onze behandelingen worden door ervaren huidtherapeuten en huidspecialisten uitgevoerd. Zowel professionele als slecht gezette tatoeages kunnen verwijderd worden met onze laserbehandeling.

Wij verwijderen de tatoeage met behulp van een speciaal hiervoor ontwikkelde en geavanceerde laser. Deze laser zorgt ervoor dat de omliggende huid niet beschadigd wordt. Soms kan het zijn dat de tatoeage niet 100% verwijderd kan worden. Dat ligt aan het kleur van tatoeage en het type van de huid. Tijdens een consult krijgt u de mogelijkheid en advies over wat u het beste kunt doen.

Het is belangrijk dat de behandeling wordt  uitgevoerd door ervaren en medisch specialisten.

Doet het verwijderen van een tatoeage pijn?

Er is geen verdoving nodig bij het verwijderen van een tatoeage. De pijn is minimaal en uit ervaringen van mensen die u zijn voorgegaan blijkt dat het verwijderen van een tatoeage ongeveer hetzelfde voelt als een elastiekje dat op de huid wordt afgeschoten.

Na de behandeling wordt de huid wit van kleur en zie je de tatoeage na een kwartier tot een half uur al weer zitten. Vervolgens wordt de huid rood en opgezwollen en voelt het licht gloeiend aan. Na de behandeling kunnen er ook wat korstjes en blaasjes tevoorschijn komen. Meestal duurt dat ongeveer 10 tot 20 dagen, omdat je dan het beste het resultaat kunt zien van de behandeling. Er zijn altijd meerdere behandelingen nodig om de tatoeage goed te kunnen verwijderen.

Wanneer er sprake is van bepaalde kleuren, zoals rood, duur het langer om dit te verwijderen dan bijvoorbeeld een zwarte tatoeage.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Tatoeage verwijderen bij Clinic63 – gratis en vrijblijvend consult

Wij nodigen u van harte uit bij één van onze locaties om alle mogelijkheden te bespreken en uw vragen te kunnen beantwoorden. Tijdens het gratis en vrijblijvend consult ontvangt u alle benodigde informatie. Wij scoren zeer hoog op het gebied van klanttevredenheid en willen u ook graag naar alle tevredenheid helpen.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een tatoeage verwijderen?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!