Tatoeage Verwijderen

Veel mensen hebben er een hekel aan om dagelijks haar te scheren of dit op een andere manier te verwijderen. Om deze reden is laser ontharen in Scheveningen, Leidschendam, Monster en omgeving erg populair. Het permanent verwijderen van ongewenst haar lijkt misschien een behoorlijke investering, maar uiteindelijk bent u goedkoper uit dan wanneer u iedere dag op een andere manier ongewenst haar verwijdert.

Bijna iedereen heeft wel ongewenst haar op bepaalde lichaamsdelen. Laser ontharen is een zeer effectieve manier om definitief van ongewenste haargroei af te komen.

Hoe werkt laserontharing in Scheveningen, Leidschendam of Monster?

Laserontharing is in de meeste gevallen geschikt voor alle huidtypen. Laser ontharen is bovendien geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Er zijn verschillende manieren van laserontharing, er bestaan dan ook diverse lasertechnieken.

Laser ontharen werkt met een speciaal hiervoor ontwikkelde laser. De lasers zorgen ervoor dat het haarzakje afsterft. De laser zorgt er dus voor dat het haartje uiteindelijk niet langer groeit.

In de regio Den haag bestaan verschillende klinieken, waar u uw haar definitief kunt laten verwijderen. Clini63 staat bekend om laser ontharen in de regio Scheveningen, Leidschendam en Monster.

Ervaringen met Lasertechniek bij Clinic63

Wij werken altijd met de meest geavanceerde en nieuwste apparatuur. De laserapparatuur ontwikkelt zich in rap tempo. Bij Clinic63 wordt gewerkt met de innovatieve technologie van de Soprano laser. De techniek die met deze laser wordt gebruikt, zorgt voor minimale belasting van de huid.

Door te kiezen voor deze laser, wordt u behandeld met de nieuwste en veiligste methode om van uw ongewenste haargroei af te komen.

De bekende SHR-technologie wordt gebruikt in combinatie met de Soprano laser. Dit staat voor Super Hair Removal. Een belangrijk voordeel van deze techniek is dat de behandeling het hele jaar door kan worden uitgevoerd. Daarnaast is de behandeling beschikbaar voor alle huid- en haartypen en is de behandeling pijnloos.

Het is verstandig om eerst op consult te komen, voordat u overgaat tot de behandeling. Tijdens het consult wordt uw situatie bekeken en wordt besproken welk resultaat u mag verwachten van het laser ontharen.

Waarom kiezen voor laserontharing bij Clinic63?

Wilt u in de regio Scheveningen, Leidschendam of Monster een laserontharing behandeling laten uitvoeren? Dan is Clinic63 in Den Haag de aangewezen locatie hiervoor. Wij werken uitsluitend met een team van huidspecialisten en artsen. Daarnaast beschikken de aanwezige artsen over uitstekende kennis en jarenlange ervaring op het gebied van laserontharing.

Wij streven naar optimale klanttevredenheid en bespreken graag met u uw wensen. Op deze manier kunt u rekenen op een mooi en natuurlijk eindresultaat.

Bereikbaarheid laser ontharen in Scheveningen, Leidschendam of Monster

Wilt u ook meer weten over de laserbehandelingen bij Clinic63? Clinic63 komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie over de klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Ervaring

Ik kom nu al een paar maanden bij Clinic63 om het haar op mijn onderbenen te laten laseren. Mijn haar is veel minder geworden en ik ben dus erg blij met de resultaten. Ook is het personeel heel erg aardig en fijn om mee te werken”, aldus Kelly over haar behandeling.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle