Tatoeage verwijderen Maastricht

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Tatoeage verwijderen Maastricht

Tattoo verwijderen bij Clinic63

Vindt u dat uw tatoeage toch niet bij u past? Of had u niet goed genoeg nagedacht over een tatoeage te laten zetten en wilt u er nu van af? Het kan erg vervelend zijn als een tatoeage waar u erg ontevreden over bent continu zichtbaar is. Tatoeage verwijderen in Maastricht en omgeving kan daarom mogelijk oplossing voor u bieden. Dankzij onze laserbehandeling kunnen wij uw tatoeage op een goede en veilige manier verwijderen. Door de laser wordt de omliggende huid niet beschadigd. De behandelingen die wij verrichten, wordt door gespecialiseerd personeel uitgevoerd. Als u uw tatoeage wilt laten verwijderen, bent u bij Clinic63 in goede handen.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Tatoeage verwijderen met een laser

Onze innovatieve laser is de nieuwste laser, welke wordt aangeraden door professionals, is ideaal voor het verwijderen van tatoeages. Uiteraard is deze laser getest en heeft het een FDA-keurmerk. Door deze laser te gebruiken kunnen wij u op een snelle en eenvoudige manier behandelen. Tijdens de behandeling wordt door de energie van de laser de inkt van de tatoeage onder de huid vernietigd.  

Kan de tatoeage volledig worden verwijderd?

Er wordt eerst gekeken naar de grootte en de kleur van de tattoo. In principe kan iedere tatoeage worden verwijderd. Bepaalde kleuren zijn alleen vaak lastiger te verwijderen dan een zwarte tatoeage. Wanneer er een afspraak wordt gemaakt voor een consult, zullen alle mogelijkheden voor de behandeling worden besproken. Om de tatoeage volledig te verwijderen, zijn altijd meerdere behandelingen nodig.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Tatoeage verwijderen in Maastricht: de behandeling

Veel mensen vragen zich af of het verwijderen van een tatoeage pijnlijk is. Bij Clinic63 is de behandeling vrijwel pijnloos. Het gevoel is te vergelijken met een klein elastiekje dat op de huid wordt afgeschoten. Een verdoving is dus niet nodig.
Na de behandeling heeft de huid tijd nodig om te herstellen. Dit duurt meestal ongeveer 10 tot 20 dagen. Wij plannen voldoende tijd in tussen de behandelingen die u ondergaat, zodat u zo snel mogelijk een mooi resultaat heeft.

Specialist in tatoeages verwijderen met laser

Wij zijn gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages met een laser. Wij richten ons zowel op medisch als cosmetisch resultaat. Onze behandelingen worden verricht zonder operatie. Dankzij het gebruik van de laser is de behandeling veilig en effectief voor het verwijderen van een tatoeage. Al ons personeel is hebben hun specialisme. Ze zijn medisch geschoold om de behandeling goed uit te kunnen voeren.  

Heeft u interesse of wilt u graag meer informatie over deze behandeling? Wij beantwoorden graag al uw vragen en bespreken de mogelijkheden tijdens een gratis consult.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Drs. K. Aganloo

Drs. K. Aganloo
Plastisch chirurg
BIG: 19912325401

Dr. Sameer Rana
Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Stephanie Maziers
Cosmetisch arts
BIG: 79928153701

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Heb je meer vragen over een tatoeage verwijderen?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!