Veel mensen hebben een tatoeage laten zetten, maar hebben hier achteraf toch spijt van. Dit is een probleem dat helaas vaak voorkomt. Gelukkig zijn hier tegenwoordig oplossingen voor. Tatoeage verwijderen in Rijswijk, Voorburg, Wassenaar of omgeving is vanaf heden mogelijk. Clinic63 is hiervoor de aangewezen kliniek om deze behandeling te laten uitvoeren.

Hoe wordt een tatoeage verwijderd?

Er zijn verschillende klinieken die gespecialiseerd zijn om een tatoeage te verwijderen in de regio Rijswijk, Voorburg of Wassenaar.

Tatoeages worden in de meeste gevallen verwijderd met behulp van een laser.
Het is belangrijk dat tatoeages effectief en veilig worden verwijderd. De kwaliteit van de laser en de ervaring en kennis van de behandelaar bepaalt hierbij ook de kwaliteit van de behandeling.

Ervaringen met tatoeage verwijderen in de Regio Rijswijk, Voorburg en Wassenaar

Clinic63 maakt gebruik van de Harmony XL Laser en  is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages. Door het gebruiken van de Hamony XL laser is de kans op littekenvorming en brandwonden minimaal. Daarnaast is de behandeling vrijwel pijnloos, dankzij de ingebouwde koelelementen. De Harmony XL laser is een zeer betrouwbare en multifunctionele laser. Daarom is deze laser uitermate geschikt voor ongewenste haargroei.

Door middel van deze laser worden er lichtflitsen op de tatoeage afgevuurd. De inktdeeltjes in de tatoeage nemen het licht op en de laserenergie zorgt ervoor dat de inkt als het ware uit elkaar valt. Vervolgens worden deze inkt door het afweersysteem van het lichaam opgeruimd.

Het wordt aangeraden door Clinic63 om een gratis consult aan te vragen, voordat u de behandeling ondergaat. In dit consult van 10 minuten wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld door de behandelaar, dit wordt gebaseerd op basis van de grootte van de tatoeage, de gebruikte kleuren en de huidskleur.

Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis op het gebied van medische schoonheid. De artsen van Clinic63 zijn uitgegroeid tot medisch specialisten. Daarnaast wordt er gewerkt met de meest moderne technologie en apparatuur.

Waarom tatoeage verwijderen bij Clinic63?

Clinic63 werkt met de modernste apparatuur. U kunt uw wensen aan ons voorleggen. Samen zorgen wij snel voor een optimaal resultaat. Uw tatoeage zal achteraf niet langer zichtbaar zijn.

Er wordt altijd gewerkt met een professioneel team van huidspecialisten en artsen. Daarnaast beschikken de aanwezige artsen over uitstekende kennis en jarenlange ervaring op het gebied van het verwijderen van tatoeages.

Tatoeage verwijderen in de regio Rijswijk, Voorburg en Wassenaar

Wilt u ook meer weten over tatoeage verwijderen regio Rijswijk, Voorburg en Wassenaar bij Clinic63? Clinic63 komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie over de klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle