Tatoeage verwijderen in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Tatoeage verwijderen in Rijswijk, Voorburg of Wassenaar

Tattoo verwijderen bij Clinic63

Veel mensen hebben een tatoeage laten zetten, maar hebben hier achteraf toch spijt van. Dit is een probleem dat helaas vaak voorkomt. Gelukkig zijn hier tegenwoordig oplossingen voor. Tatoeage verwijderen in Rijswijk, Voorburg, Wassenaar of omgeving is vanaf heden mogelijk. Clinic63 is hiervoor de aangewezen kliniek om deze behandeling te laten uitvoeren.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Hoe wordt een tatoeage verwijderd?

Er zijn verschillende klinieken die gespecialiseerd zijn om een tatoeage te verwijderen in de regio Rijswijk, Voorburg of Wassenaar.

Tatoeages worden in de meeste gevallen verwijderd met behulp van een laser.
Het is belangrijk dat tatoeages effectief en veilig worden verwijderd. De kwaliteit van de laser en de ervaring en kennis van de behandelaar bepaalt hierbij ook de kwaliteit van de behandeling.

Ervaringen met tatoeage verwijderen in de Regio Rijswijk, Voorburg en Wassenaar

Clinic63 maakt gebruik van de Harmony XL Laser en  is gespecialiseerd in het verwijderen van tatoeages. Door het gebruiken van de Hamony XL laser is de kans op littekenvorming en brandwonden minimaal. Daarnaast is de behandeling vrijwel pijnloos, dankzij de ingebouwde koelelementen. De Harmony XL laser is een zeer betrouwbare en multifunctionele laser. Daarom is deze laser uitermate geschikt voor ongewenste haargroei.

Door middel van deze laser worden er lichtflitsen op de tatoeage afgevuurd. De inktdeeltjes in de tatoeage nemen het licht op en de laserenergie zorgt ervoor dat de inkt als het ware uit elkaar valt. Vervolgens worden deze inkt door het afweersysteem van het lichaam opgeruimd.

Het wordt aangeraden door Clinic63 om een gratis consult aan te vragen, voordat u de behandeling ondergaat. In dit consult van 10 minuten wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld door de behandelaar, dit wordt gebaseerd op basis van de grootte van de tatoeage, de gebruikte kleuren en de huidskleur.

Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis op het gebied van medische schoonheid. De artsen van Clinic63 zijn uitgegroeid tot medisch specialisten. Daarnaast wordt er gewerkt met de meest moderne technologie en apparatuur.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Tatoeage verwijderen in de regio Rijswijk, Voorburg en Wassenaar

Wilt u ook meer weten over tatoeage verwijderen regio Rijswijk, Voorburg en Wassenaar bij Clinic63? Clinic63 komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie over de klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een tatoeage verwijderen?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!