Heeft u een tatoeage laten zetten, waar u achteraf spijt van heeft? Dan bent u niet de enige. Veel mensen hebben een tatoeage laten zetten, maar hebben hier achteraf toch spijt van. Dit is een probleem dat vaak voorkomt. Gelukkig zijn er vandaag de dag oplossingen voor. Tatoeage verwijderen in Den Haag kunt u snel en eenvoudig laten doen bij Clinic63.

Hoe wordt een tatoeage verwijderd?

Een tatoeage kan worden verwijderd met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde laser. De kwaliteit van de laser bepaalt ook de kwaliteit van de behandeling. Het is natuurlijk van belang dat de tatoeage veilig en effectief wordt verwijderd. Er zijn verschillende klinieken, die deze behandeling kunnen uitvoeren. Deze klinieken werken vaak met verschillende soorten lasers en het effect verschilt dan ook per kliniek en behandelaar.

Er zijn verschillende klinieken die gespecialiseerd zijn om een tatoeage te verwijderen in Den Haag. Clinic63 is één van deze gespecialiseerde klinieken.

Ervaringen met het verwijderen van een tatoeage in Den Haag

Clinic63 is gespecialiseerd met het verwijderen van tatoeages. Clinic63 maakt gebruik van de Harmony XL laser.

De Harmony XL laser is een zeer betrouwbare en multifunctionele laser. Door het gebruiken van deze laser is de kans op brandwonden en littekenvorming minimaal. Daarnaast is de behandeling zeer comfortabel, dankzij de werkwijze die wij hiervoor hanteren. Met deze laser worden er lichtflitsen op de tatoeage afgevuurd. De inktdeeltjes in de tatoeage nemen het licht op en de laserenergie zorgt ervoor dat de inkt als het ware uit elkaar valt. Vervolgens worden deze delen door het afweersysteem van het lichaam opgeruimd.

Clinic63 raadt van te voren aan om een gratis en vrijblijvend consult aan te vragen. Hierin stelt de behandelaar een persoonlijk behandelplan op. Dit gebeurt op basis van de grootte van de tatoeage, de gebruikte kleuren in de tatoeage en de huidskleur die u heeft.

De aanwezige artsen beschikken over jarenlange ervaring en uitstekende kennis op het gebied van medische schoonheid. Daarnaast wordt er gewerkt met de modernste technologie en apparatuur.

Waarom Clinic63 voor tatoeage verwijderen in Den Haag?

Clinic63 staat voor kwaliteit en professionaliteit. De tatoeage waar u ontevreden over bent, behoort binnenkort mogelijk al tot het verleden. Wij zorgen ervoor dat u weer blij zult zijn met uw uiterlijk.

Er wordt uitsluitend gewerkt met een professioneel team van huidspecialisten en artsen. Het medisch team beschikt over uitstekende kennis en jarenlange ervaring op het gebied van het verwijderen van tatoeages.

Tatoeage verwijderen in de regio Den Haag

Wilt u ook meer weten over de behandeling om een tatoeage te verwijderen in Den Haag, bij Clinic63? Clinic63 komt graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer informatie over de klinieken en behandelingen of heeft u vragen of opmerkingen? Wij helpen u graag! Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, tussen 9.00 en 18.00 uur.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle