Wat is voor u de reden om een tatoeage te laten verwijderen? Jaarlijks laten duizenden mensen een tatoeage zetten. Sommige van hen hebben hier achteraf spijt van. Tatoeage verwijderen in Den Bosch wordt veel gebruikt als keyword door mensen die van hun tatoeage af willen in regio Den Bosch. Ruim 30 procent van de mensen onder de 50 jaar heeft een tatoeage. Sommige mensen denken er soms wel jarenlang over om iets speciaals te laten zetten en anderen zetten het spontaan, zonder er bij na te denken. Wat is uw reden om uw tatoeage te willen verwijderen?

  • Slecht gezet, ontevreden met het resultaat.
  • Niet meer mooi door vervaging.
  • Past niet bij uw persoonlijkheid.
  • Heeft te maken met een verleden.

Is tatoeage verwijderen pijnlijk?

Regelmatig vragen mensen of het verwijderen van een tatoeage een pijnlijke ervaring is.

Of het verwijderen van de tatoeage pijn doet, hangt onder andere af van het soort apparaat dat wordt gebruikt. Daarnaast is het verwijderen van een grote tatoeage gevoeliger dan het verwijderen van een kleine tatoeage. Bij Clinic63 maken we gebruik van een laserapparatuur met een speciaal ontwikkelde koeling, waardoor u de laser minder voelt. Volgens veel mensen voelt het alsof er steeds een klein elastiekje op de huid wordt afgeschoten. Omdat er jaarlijks duizenden mensen hun tatoeage laten verwijderen, is het één van de meest uitgevoerde cosmetische behandeling in Nederland geworden.

Ervaringen met tatoeage verwijderen Den Bosch

Als u via een zoekmachine zoekt op het keyword ‘tatoeage verwijderen Den Bosch ervaringen’ krijgt u direct honderden ervaringen van mensen op zowel ervaringen websites als blogs. Er zijn u al veel mensen voorgegaan met de behandeling. Deze behandelingen worden steeds beter uitgevoerd, dankzij nieuwe apparatuur en technieken die op de markt verschijnen. Daarnaast krijgen de specialisten die deze behandeling uitvoeren steeds meer ervaring.

Sophie: ‘Ik heb er jarenlang over nagedacht om een tatoeage te nemen. Ik wist zeker dat ik iets moois wilde laten tatoeëren, maar wist niet precies wat ik wilde. Nadat ik zo lang had nagedacht, wist ik het zeker. Ik wilde graag een tatoeage over één van de mooiste ervaringen uit mijn leven, mijn reis door Afrika. Het is misschien heel vreemd, maar ik was zo onder de indruk van de leeuwen, dat ik hier graag iets mee wilde doen. Na veel onderzoek naar goede tattoo studio’s heb ik mijn tatoeage laten zetten. Dit is al weer zo’n 15 jaar geleden. Helaas zie ik nu dat de tatoeage steeds meer vervaagd is en daarom eigenlijk ook niet meer zo mooi is. Bijwerken was volgens de tattoo studio geen optie. Daarom heb ik hem laten weglaseren. Gelukkig heb ik alleen zwarte inkt gebruikt, want kleuren zijn moeilijker te verwijderen. Na 4 sessies is er bijna niets meer te zien van de behandeling. Nog een enkele keer laten laseren en dan behoort de tattoo gelukkig tot het verleden’.

Kies ook voor Cinic63 in Den Bosch

Tatoeage verwijderen in Den Bosch of omgeving? Wij staan bekend om de beste prijs-kwaliteit verhouding voor het verwijderen van tatoeages. Tijdens een consult wordt er een offerte voor u opgesteld. Daarnaast wordt alle benodigde informatie doorgegeven.

 

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle