Tatoeage verwijderen in Den Bosch

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Tatoeage verwijderen in Scheveningen, Leidschendam of Monster

Tattoo verwijderen bij Clinic63

Wat is voor u de reden om een tatoeage te laten verwijderen? Jaarlijks laten duizenden mensen een tatoeage zetten. Sommige van hen hebben hier achteraf spijt van. Tatoeage verwijderen in Den Bosch wordt veel gebruikt als keyword door mensen die van hun tatoeage af willen in regio Den Bosch. Ruim 30 procent van de mensen onder de 50 jaar heeft een tatoeage. Sommige mensen denken er soms wel jarenlang over om iets speciaals te laten zetten en anderen zetten het spontaan, zonder er bij na te denken. Wat is uw reden om uw tatoeage te willen verwijderen?

  • Slecht gezet, ontevreden met het resultaat.
  • Niet meer mooi door vervaging.
  • Past niet bij uw persoonlijkheid.
  • Heeft te maken met een verleden.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Is tatoeage verwijderen pijnlijk?

Regelmatig vragen mensen of het verwijderen van een tatoeage een pijnlijke ervaring is.

Of het verwijderen van de tatoeage pijn doet, hangt onder andere af van het soort apparaat dat wordt gebruikt. Daarnaast is het verwijderen van een grote tatoeage gevoeliger dan het verwijderen van een kleine tatoeage. Bij Clinic63 maken we gebruik van een laserapparatuur met een speciaal ontwikkelde koeling, waardoor u de laser minder voelt. Volgens veel mensen voelt het alsof er steeds een klein elastiekje op de huid wordt afgeschoten. Omdat er jaarlijks duizenden mensen hun tatoeage laten verwijderen, is het één van de meest uitgevoerde cosmetische behandeling in Nederland geworden.

Ervaringen met tatoeage verwijderen Den Bosch

Als u via een zoekmachine zoekt op het keyword ‘tatoeage verwijderen Den Bosch ervaringen’ krijgt u direct honderden ervaringen van mensen op zowel ervaringen websites als blogs. Er zijn u al veel mensen voorgegaan met de behandeling. Deze behandelingen worden steeds beter uitgevoerd, dankzij nieuwe apparatuur en technieken die op de markt verschijnen. Daarnaast krijgen de specialisten die deze behandeling uitvoeren steeds meer ervaring.

Sophie: ‘Ik heb er jarenlang over nagedacht om een tatoeage te nemen. Ik wist zeker dat ik iets moois wilde laten tatoeëren, maar wist niet precies wat ik wilde. Nadat ik zo lang had nagedacht, wist ik het zeker. Ik wilde graag een tatoeage over één van de mooiste ervaringen uit mijn leven, mijn reis door Afrika. Het is misschien heel vreemd, maar ik was zo onder de indruk van de leeuwen, dat ik hier graag iets mee wilde doen. Na veel onderzoek naar goede tattoo studio’s heb ik mijn tatoeage laten zetten. Dit is al weer zo’n 15 jaar geleden. Helaas zie ik nu dat de tatoeage steeds meer vervaagd is en daarom eigenlijk ook niet meer zo mooi is. Bijwerken was volgens de tattoo studio geen optie. Daarom heb ik hem laten weglaseren. Gelukkig heb ik alleen zwarte inkt gebruikt, want kleuren zijn moeilijker te verwijderen. Na 4 sessies is er bijna niets meer te zien van de behandeling. Nog een enkele keer laten laseren en dan behoort de tattoo gelukkig tot het verleden’.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Kies ook voor Cinic63 in Den Bosch

Tatoeage verwijderen in Den Bosch of omgeving? Wij staan bekend om de beste prijs-kwaliteit verhouding voor het verwijderen van tatoeages. Tijdens een consult wordt er een offerte voor u opgesteld. Daarnaast wordt alle benodigde informatie doorgegeven.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een tatoeage verwijderen?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!