Tatoeage Verwijderen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom iemand een tatoeage wilt verwijderen. Tatoeage verwijderen in Eindhoven is een erg populaire cosmetische ingreep. Wist u dat ruim 30 procent van de Nederlandse bevolking tussen de 18 en 29 jaar een tatoeage heeft? Of u nu lang heeft nagedacht over het zetten van de tatoeage of dat dit spontaan gebeurt, het kan gebeuren dat u achteraf ontevreden bent. Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kunnen kiezen om hun tatoeage te verwijderen. De vier meest voorkomende redenen zijn:

  • De tatoeage is slecht gezet, waardoor deze er niet uit ziet zoals u zich heeft voorgesteld.
  • De tatoeage is over de jaren heen vervaagd, waardoor deze niet meer mooi is.
  • De tatoeage heeft iets te maken met het verleden, wat u liever achter zich wilt laten.
  • De tatoeage past niet meer bij wat u nu mooi vindt.

Is het pijnlijk om een tatoeage te verwijderen?

De vraag wordt veel gesteld of het pijnlijk is om een tatoeage te verwijderen. Hoe het verwijderen van een tatoeage voelt, hangt onder andere af van het laser apparaat dat gebruikt wordt. Bij een goed laser apparaat wordt het gebied dat wordt gelaserd eerst gekoeld. Dankzij deze koeling is de laser minder voelbaar. Er kiezen jaarlijks duizenden mensen voor om een tatoeage te verwijderen. Dit is zelfs één van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen die er zijn. Een tatoeage laten verwijderen kan worden gedaan voor zowel grote als kleine tatoeages. Hoe groter het te behandelen gebied, hoe langer de behandeltijd is.

Bij het verwijderen van een tatoeage in Eindhoven wordt er met iedere flits die op uw huid wordt afgeschoten, een gedeelte van de tatoeage behandeld. Volgens veel mensen voelt dit als het afschieten van een klein elastiekje op de huid.

Tatoeage verwijderen Eindhoven ervaringen

Omdat er ieder jaar weer veel mensen naar een kliniek gaan om hun tatoeage te verwijderen, worden hier ook veel ervaringen over gedeeld. Bent u benieuwd naar tatoeage verwijderen ervaringen van mensen die dit in Eindhoven hebben laten doen? U kunt deze ervaringen eenvoudig online vinden. Clinic63 behandelt jaarlijks ook honderden mensen die hun tatoeage willen laten verwijderen. Eén van onze cliënten deelt de volgende ervaring graag met u:

Janneke: ‘In mijn tienerjaren heb ik veel impulsieve dingen gedaan. Van de meeste dingen heb ik geen spijt, maar van een tatoeage die ik met een vriendin op mijn 18e liet zetten toch zeker wel. We waren net 18 en dachten dat we ons hele leven vriendinnen zouden blijven. Het maakte ons niet zoveel uit wat we neer zouden zetten, áls er maar een tatoeage zou komen. Na een kort bezoekje aan de tattooshop wisten we het zeker, we wilden een kleine tribal aan de achterkant van de rug. Dit was de eerste twee jaar erg leuk, maar ik begon me al snel te beseffen dat dit niet helemaal bij me paste. Daarnaast stond het me tegen dat half Nederland hiermee rond loopt en dat de trend van deze tatoeage bovendien overgewaaid leek te zijn. Om deze reden heb ik ervoor gekozen deze weg te halen bij Clinic63. Een voordeel bleek te zijn dat het een zwarte tatoeage was, die relatief makkelijk weg te halen zijn. De behandelingen zelf vallen me erg mee. Nu, drie behandelingen later, is er eigenlijk al bijna niets meer van de behandeling te zien. Ik ben er bijna vanaf, gelukkig!’

Kies ook voor Cinic63 voor tatoeage verwijderen in Eindhoven

Clinic63 staat bekend om de beste prijs-kwaliteit verhouding voor het verwijderen van tatoeages in Eindhoven. Tijdens het kennismakingsgesprek wordt een offerte op maat voor u opgesteld.

Ervaring

Ik kom nu al een paar maanden bij Clinic63 om het haar op mijn onderbenen te laten laseren. Mijn haar is veel minder geworden en ik ben dus erg blij met de resultaten. Ook is het personeel heel erg aardig en fijn om mee te werken”, aldus Kelly over haar behandeling.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle