Babak Mahdavian Delavary

Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden. Zijn moeder introduceerde hem uiteindelijk in het vak cosmetische geneeskunde. Momenteel is hij eigenaar en werkzaam in 6 klinieken. Dokter Babak wordt door klanten omschreven als erg sociaal en vriendelijk en staat bekend om zijn eerlijk en realistisch advies. Hij is gespecialiseerd in huidverbeteringstechnologieën met verjongingseffecten zoals injectables, PlexR, lasers en peelings. Naast het behandelen van zijn cliënten geeft hij regelmatig trainingen aan andere artsen over nieuwe injectietechnieken. Ook blijft hij zichzelf veelvuldig specialiseren door middel van cursussen in binnen en buitenland.

Babak Mahdavian Delavary

Cosmetisch arts Babak Mahdavian Delavary is geboren in Teheran en startte met zijn opleiding geneeskunde in 2002 aan de Eramus Universiteit te Rotterdam. Eenmaal afgestudeerd is hem een mozaïek subsidie toegekend voor zijn promotieonderzoek naar de rol van macrofagen in littekenvorming bij brandwonden. Zijn moeder introduceerde hem uiteindelijk in het vak cosmetische geneeskunde. Momenteel is […]

Kevin Bulgac

Drs. Kevin Bulgac is jonge en gemotiveerde cosmetisch arts, gedreven om mensen er op hun best uit te laten zien. Hij is afgestudeerd in het AMC ziekenhuis te Amsterdam en heeft hier de specialisatie orthopedische chirurgie gedaan. Na zijn afstuderen is hij direct fulltime aan de slag gegaan als cosmetisch arts. Dokter Kevin is gespecialiseerd in injectables zoals onder andere botuline toxine, hyaluronzuur filler behandelingen en PRP behandelingen. Daarnaast heeft hij zich nog verder ontwikkeld in diverse lasertechnieken waaronder de Co2 laser ter verbetering van de conditie van de huid.

Kevin Bulgac

Drs. Kevin Bulgac is jonge en gemotiveerde cosmetisch arts, gedreven om mensen er op hun best uit te laten zien. Hij is afgestudeerd in het AMC ziekenhuis te Amsterdam en heeft hier de specialisatie orthopedische chirurgie gedaan. Na zijn afstuderen is hij direct fulltime aan de slag gegaan als cosmetisch arts. Dokter Kevin is gespecialiseerd […]

Parwini Mangre

Als 22 jarige afgestudeerde huidtherapeute ben ik, Parwini Mangre, al ruim een jaar werkzaam binnen de Huidtherapie. Ik zal vooral werkzaam zijn op de locatie Den Haag van Clinic63.

Parwini Mangre

Als 22 jarige afgestudeerde huidtherapeute ben ik, Parwini Mangre, al ruim een jaar werkzaam binnen de Huidtherapie. Ik zal vooral werkzaam zijn op de locatie Den Haag van Clinic63.

Start typing and press Enter to search