Beautybehandelingen

Ook voor beautybehandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle beautybehandelingen hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Beautybehandelingen
SkinTotal program

SkinTotal program

Wanneer u ouder wordt neemt de energie in uw cellen af. De huid wordt hierdoor dunner en pigmentvlekken en rimpels ontsieren steeds meer uw gelaat. Om elastine en collageen aan te maken dient een cel een bepaalde grote te bereiken om te gaan delen. Dit wordt naarmate u ouder wordt steeds moeilijker. Door onze behandeling stimuleert u de cellulaire energie (ATP) waardoor de goede cellen steeds veerkrachtiger worden. Deze methode wordt tevens in ziekenhuizen ingezet om patiënten aanzienlijk sneller te genezen na bijvoorbeeld chemotherapie of bestraling.

Het SkinTotal program is, met andere woorden, een anti-aging methode die zorgt voor huidverjonging van binnenuit. Door middel van laser- en lichttherapie wordt uw huid, vaak al onmiddellijk, zichtbaar verbeterd. Tegenwoordig kunnen huidverouderingsindicaties zoals een fronsrimpel, kraaienpootjes, neus-lippenplooi of hangende mondhoeken eenvoudig verfraaid worden met PlexR, een hyaluronzuur of een botuline toxine injectie. Na een dergelijke behandeling ziet u direct een prachtig resultaat. Het SkinTotal program zorgt ervoor dat de resultaten enorm verbeteren en maakt de resultaten duurzamer. Alle biologische processen in uw huid worden hersteld en komen terug op het niveau van een jonge huid.
Wat u gaat merken:

  • Enorme afremming van het natuurlijke verouderingsproces
  • Nieuwe aanmaak van collageen, elastine en huideigen hyaluronzuur
  • Opbouw van onderhuids bind- en spierweefsel
  • Contouring en lifting van de gelaatsomtrek

Bij regelmatig onderhoud wordt een rem gezet op het tempo van uw huidveroudering. De huid wordt duurzaam verbeterd en hervindt haar balans dit resulteert in een werkelijk verjongde en gezonde huid. Nu en in de toekomst. Behandelingen zijn daarnaast zeer aangenaam, ontspannend en totaal pijnloos. Uw huid voelt direct stevig en soepel aan en wordt door de behandeling optimaal doorbloed en geactiveerd. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype, iedere leeftijd en kan ook in de zomermaanden ondergaan worden.

Apparatuur

Het SkinTotal program bundelt technologie samen. Er wordt tijdens de behandeling gewerkt met:

  • Corona Medical Skinlight Lampen
  • PhotonMed Laser
  • I.T.P. elastine/collageen inclusion masker
Tijdsduur behandeling en prijs

90 minuten voor 150 euro. Ter introductie kunt u eenmalig kennis maken voor 79 euro. In overleg wordt gekozen voor een deelbehandeling of het complete systeem.

Interval

Dit is geheel afhankelijk van uw huidconditie en kan tijdens een vrijblijvend consult besproken worden. De behandeling is toe te passen in kuurverband of als onderhoudsbehandeling na bijvoorbeeld een PlexR behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Apparatuur - SkinTotal program

Corona –  medical skinlight lampen

Een absoluut unieke anti-aging methode.
Het specifieke lichtspectrum van de Corona lampen stimuleert direct alle biologische processen van de huid.

De bijzondere lichtsignalen worden door alle cellen, in alle lagen van de huid ontvangen en bevorderen o.a. de totale huidstofwisseling en de Fibroblasten, wat leidt tot een natuurlijke toename van 500% van de collageen en de elastine productie. Door bio-stimulatie van het licht ontstaat een achtvoudige verhoging van de bloedcirculatie met 50% extra zuurstof in het bloed. Dit is werkelijke cellulaire ondersteuning tegen uw verouderingsproces.

De intensieve lichtbehandeling is absoluut veilig en zonder schade, waardoor er geen hersteltijd nodig is. Een Corona behandeling wordt ervaren als zeer aangenaam en heerlijk ontspannend. Het resultaat, een stevigere, gladdere huid met een duidelijk verjongde en vitale uitstraling.

PhotonMed Laser

Cel power door de energie van licht.
Tijdens een PhotonMed laser behandeling wordt de huid, en dan met name de cellen, zo heropgeladen met lichaamseigen cel-energie / brandstof  (ATP), dat deze weer in staat wordt gesteld op een jaren jonger niveau te functioneren.

Vanwege deze extra cellulaire energie wordt het natuurlijk zelf-herstellend vermogen van de huid weer actief. Dit leidt tot reparatie van verouderingsschade en remt op een fantastische manier het tempo van uw natuurlijke verouderingsproces af.

PhotonMed laserlicht dringt diep door in alle zachte weefselslagen, dus huid, maar ook bind- en spierweefsel. Hiermee heeft de PhotonMed laser, naast het verbeteren van de huidstructuur, ook een belangrijke contouring/liftende werking.

PhotonMed Laser licht is, in tegenstelling tot andere lasers, niet heet en brengt geen schade aan om tot huidherstel te dwingen. De behandeling is volledig pijnloos en wordt zelfs als zeer ontspannend ervaren.

I.T.P. inclusion technique procedure

Behandelconcept voor aanvullen collageen en elastine.

I.T.P. is een bijzonder, cosmeceutisch masker, dat in staat is om collageen en elastine verlies tegen te gaan en opnieuw te stimuleren.

De eiwitten in I.T.P. zijn op een specifieke procedure vervaardigd, zodat deze als bouwsteen onderdeeltjes opgenomen worden in de synthese/aanmaak van uw nieuwe collageen en elastine.

Zo wordt de huid als het ware van binnenuit weer versterkt en heropgebouwd. Een zeer hoge concentratie van gefragmenteerd Hyaluron zorgt daarnaast voor een intense en diepe hydratatie.

Uw huid hervindt haar natuurlijke stevigheid en glans, en straalt gezondheid uit. Middels verwarming worden de hoogwaardige ingrediënten op de huid geactiveerd. Binnen het SkinTotal program, wordt I.T.P. gecombineerd met de warmte en lichtgolven van de Corona MedicalSkinLight lampen.

In overleg wordt gekozen voor een deelbehandeling of het complete systeem. Behandelingen zijn zeer aangenaam, ontspannend en totaal pijnloos. De huid voelt direct stevig en soepel aan. De huid wordt door de behandeling optimaal doorbloed en geactiveerd. Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype, iedere leeftijd en kan ook in de zomermaanden ondergaan worden.

Duur behandeling
30 tot 70 minuten

Interval
Afhankelijk van advies en huidconditie 1 x per week tot 1 x per 6 weken

Hoe krijgt u een optimaal resultaat?
De behandeling is toe te passen in kuurverband, als in regelmatige onderhoud behandelingen.

Het SkinTotal program is een op zichzelf staande anti-aging methode. Ook wordt deze behandeling aanbevolen naast plaatselijke injectables en de diverse beauty behandelingen die worden aangeboden.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search