Beautybehandelingen

Ook voor beautybehandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle beautybehandelingen hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Skin Centre
SkinPen systeem

SkinPen Systeem

De SkinPen is de eerste FDA goedgekeurde micro-needling behandeling ter wereld! De SkinPen is een effectieve en veilige behandelingen tegen verschillende huidproblemen zoals acné littekens. De SkinPen onderscheidt zich door zijn kwaliteit maar ook de unieke eigenschappen met verschillende voordelen.

De SkinPen wordt ingezet om huidproblemen te verhelpen en om kenmerken van huidveroudering tegen te gaan door middel van micro-needling. De behandeling kan hierdoor van cosmetische maar ook van medische aard zijn. De naald diepte is instelbaar en verschilt per huidtype en per behandelgebied. De micro-needling zorgt ervoor dat de huid in de diepte verbeterd wordt door nieuwe collageen aanmaak en de elastieke aanmaak te stimuleren. Daarnaast zorgt het ervoor dat de opnamen van actieve werkstoffen voor huidverjonging en huidverbetering beter opgenomen worden in de huid. Hierdoor wordt de huid strakker, sterker, egaler, weerbaarder en veerkrachtiger.

De behandeling kan enkel of in kuurverband worden uitgevoerd. Hierbij ondergaat u dan een behandeltraject van 3 tot 6 behandelingen om het mooiste resultaat te bereiken.

Graag verwelkomen wij u op een gratis consult in een van onze klinieken! Onze experts staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van het beste advies met een op maat gemaakt behandelplan.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63 of bel 0880157100

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search