Obagi Medical Facials

Ook voor huidverbetering behandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle huidbehandelingen van Obagi Medical hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen. Obagi Medical heeft zeer effectieve en krachtige systemen en productlijnen, welke gedurende de jaren zijn ontwikkeld om verschillende huidproblemen adequaat aan te pakken. Denk hierbij aan oppervlakkige en diepe pigmentproblemen, grove huidstructuur, littekens, rimpels, huidslapte, rosacea en acne. De werkstoffen zijn geformuleerd om diep in de huid te kunnen doordringen en deze van binnenuit weer gezond te maken. Voorbeelden hiervan zijn Arbutine, Retinol, Retinaldehyde en Benzoylperoxide. Door huidverzorging op een beproefde systematische wijze in te zetten, worden voorspelbare en klinisch bewezen resultaten bereikt.

De producten van Obagi Medical staan bij huidspecialisten wereldwijd bekend vanwege de wetenschappelijk aangetoonde effectiviteit. Door de werking van de huid op cellulair niveau te transformeren en te verbeteren, worden ongeëvenaarde resultaten bereikt. Obagi Medical heeft diverse productsystemen ontwikkeld waarmee de meest voorkomende huidproblemen, waaronder huidveroudering, acné, pigmentatie, effectief en doeltreffend kunnen worden aangepakt.

  • Al 30 jaar klinisch onderzoek
  • Winner Aesthetic Awards 2019
  • Bewezen effectief

Naast de gezichtsbehandelingen in onze kliniek, bieden wij thuisgebruik producten van Obagi Medical aan. Wij raden het zeer aan om de thuisproducten te gebruiken voor een optimaal resultaat. Graag maken wij in onze kliniek een huidscan door onze huidspecialiste om te bekijken welke thuisproducten het beste voor uw huid zijn. De reeks aan producten is erg verschillend en afhankelijk van uw huidtype.

Behandelingen van Obagi Medical

Hieronder vindt u een overzicht van de Obagi Medical gezichtsbehandelingen die wij aanbieden in onze klinieken. Klik op de behandeling om uitgebreide informatie over de behandeling te zien.

Start typing and press Enter to search