Beautybehandelingen

Ook voor beautybehandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle beautybehandelingen hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Beautybehandelingen
Micro & Meso

Microdermabrasie & Mesotherapie

Microdermabrasie en Mesotherapie, de gecombineerde gezichtsbehandeling voor het beste resultaat in pijnvrije en zichtbare huidverbetering.

Microdermabrasie is een veilige mechanische peeling die de dode huidcellen verwijdert met behulp van fijne kristallen en zo de huid direct gladder maakt. Door deze intensieve microdermabrasie behandeling worden de werkstoffen die met mesotherapie worden ingesluist beter opgenomen in de huid. Hiervoor gebruikt Clinic63 hoogwaardige serums speicaal aangepast voor uw huidtype.

De behandeling
De huid krijgt eerst een basisreiniging . Daarna begint de microdermabrasie behandeling. Dit stimuleert een krachtige doorbloeding van de huid, zet aan tot huidstofwisseling en activeert de aanmaak van collagene en elastine vezels. Vervolgens schuurt een stroom van microkristallen de dode huidcellen af. Na de microdermabrasie behandeling wordt de huid gedesinfecteerd en volgt mesotherapie. Een serum afhankelijk van uw huidtype wordt toegepast en ingesluist. Het resultaat na de behandeling is een jongere uitziende en gevoede huid wat een schoon en fris uiterlijk geeft.

Microdermabrasie en mesotherapie is mogelijk voor alle huidtypen. Het is effectief voor een verouderde huid, vervagen van fijne lijntjes, pigmentatie spots, zon beschadigde huid, acne, verstopte porien en oppervlakkige pigmentstoringen.

Huidreactie
Mogelijk reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid, lichte zwelling, korstjes (in het geval van een pukkelige huid), schilfertjes (bij een droge huid) en rode strepen. Dit verdwijnt binnen enkele dagen. De rode strepen kunnen tot maximaal een week aanhouden.

Duur behandeling
45 minuten

Voor een optimaal resultaat
3 behandelingen*

Interval
2 weken

Advies
Als u de microdermabrasie behandeling plus mesotherapie voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand aan deze behandeling een consult in te plannen. Tijdens dit gratis consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten. Om het resultaat te behouden raden wij u aan deze behandelingen om de twee maanden na kuurverband te herhalen.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Vraag & Antwoord - Micro & meso

Micro & meso

Wat wordt er besproken tijdens het micro & meso consult?

Voordat u er voor kiest om een micro & meso behandeling te ondergaan, is het belangrijk dat u bij ons op consult komt. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunt u uw wensen voorleggen en uitspreken wat uw verwachtingen van de behandeling zijn. Wij bieden diverse behandelingen aan welke kunnen zorgen voor een mooie huid en een frissere blik. We geven u dan ook graag advies over de mogelijkheden betreffende deze behandeling.

De micro & meso prijzen?

Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan. De micro & meso prijzen kunt u vinden in het tarieven overzicht.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search