Beautybehandelingen

Ook voor beautybehandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle beautybehandelingen hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Beautybehandelingen
LPG Cellu M6 Endermologie

LPG Cellu M6 Endermologie

Op een effectieve manier uw cellulitis, plaatselijke vetophopingen of huidverslapping aanpakken? Met de LPG Endermologie behandelingen is dit mogelijk. Door de gepatenteerde technologieën wordt de huid van binnenuit gestimuleerd om aan het werk te gaan om zicht te verbeteren. Nieuwsgierig? Kom snel langs bij Clinic63 Amsterdam.

LPG Endermologie
Heeft u last van plaatselijke vetophopingen, cellulitis of een verslapte huid? Hoe hard u ook sport of hoe strikt uw dieet ook is, soms lukt het gewoon niet om de gewenste resultaten te behalen. Gelukkig hebben we hier bij Clinic63 een effectieve oplossing voor! Maak kennis met de wetenschappelijk ondersteunde technologie van LPG Endermologie. Deze niet-invasieve behandeling zorgt er op een natuurlijke manier voor dat de huid van binnenuit wordt gestimuleerd voor het beste resultaat. Zo kunnen we uw figuur shapen en uw lichaamscontouren verbeteren. Lees hieronder snel verder om te ontdekken hoe dit werkt.

Cellu M6 Technologie
De gepatenteerde technologieën van LPG Endermologie zijn erop gericht de gezondheid en schoonheid van de huid op een natuurlijke manier te verbeteren. Hierbij wordt voornamelijk een duurzaam resultaat beoogd. LPG Endermologie werkt door de slapende cellulaire activiteit in onze huid opnieuw te activeren door middel van een onderhuidse bindweefselmassage.. De huid wordt op een slimme manier gestimuleerd, waardoor de productie van collageen, elastine en hyaluronzuur wordt versneld voor een stevigere huid. Daarnaast wordt de afvoer van vetcellen geactiveerd en de vloeistofuitwisseling op gang gebracht, voor een verfijnd silhouet en een detox-effect.

Door het nieuwste Cellu M6 type, kan er met LPG Endermologie tegelijkertijd worden gewerkt aan de stevigheid van de huid én aan het plaatselijk verminderen van vetophopingen. De apparatuur maakt gebruik van de zogenaamde rol en klep techniek in combinatie met een sequentiële aanzuiging van de huid. Hierdoor wordt er ingewerkt op zowel de adipocyten (vetcellen) en de fibroblasten (jeugdigheidscellen) in de huid. Hierdoor wordt er een soort diepgaande bindweefselmassage gegeven op de huid. De cilinders van het apparaat pakken een huidplooi op en rolt deze langzaam heen en weer. Hierbij wordt de huid als het ware “los gerold”, om zo de doorbloeding aanzienlijk te verbeteren. Het overtollig vocht wordt afgevoerd waardoor het het effect heeft van lymfedrainage. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur gestimuleerd. Kleine vetophogingen zullen verdwijnen en de huid wordt langzaam weer gladgestreken. Door de vernieuwde technologie is er al na 3 tot 4 behandelingen met LPG Cellu M6 een mooi resultaat te behalen.

LPG Endermologie en Cellulitis
Om cellulitis op een effectieve manier aan te pakken, is het belangrijk om naar de oorzaak van het probleem te gaan. Bij cellulitis is de huid niet glad maar ziet er gedeukt en bobbelig uit, daarom wordt het ook sinaasappelhuid genoemd. Dit wordt veroorzaakt door een verminderde bloedsomloop en daarmee veranderingen in de vetcellen en weefsels die onder de huid liggen. Sommige vetcellen worden groter waardoor ze het weefsel onder de huid op sommige plaatsen omhoog duwen. Dat verklaart de bobbelige structuur. Cellulitis komt voornamelijk voor op de benen, billen en buik. LPG Endermologie brengt hier aanzienlijk verbetering in.

LPG Endermologie en Vetophopingen
Vet wordt opgeslagen in de adipocyten, ofwel vetcellen. Op sommige plaatsen blijkt het erg lastig te zijn om dit via sporten of een dieet te verminderen. Tijdens een LPG Endermologie behandeling worden de onderhuidse cellen gestimuleerd om vetten vrij te geven en collageen vrij te maken. De apparatuur is zeer precies, waardoor we gericht bepaalde gebieden kunnen behandelen voor het gewenste resultaat.

Behandelgebieden
• Billen
• Bovenbenen
• Buik
• Rug
• Heupen
• Dijen
• Binnenkant bovenbenen
• Binnenkant knieën
• Bovenarmen

Duur van de behandeling
± 40 minuten

Behandelfrequentie
Voor het mooiste resultaat, bevelen wij u bij Clinic63 vaak aan om een kuur te komen volgen. U ziet al resultaat na 3 tot 4 behandelingen, echter kunnen wij nog meer resultaten behalen met meerdere sessies. Tijdens een eerste consult zullen de mogelijkheden uitgebreid met u besproken worden.

Interval
1 – 2 weken

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search