Beautybehandelingen

Ook voor beautybehandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle beautybehandelingen hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Beautybehandelingen
Hydrating Dlux

Hydrating Dlux

Deze hydraterende-kalmerende luxe facial behandeling zorgt ervoor dat uw huid optimaal gehydrateerd wordt een verbeterde doorbloeding krijgt en grote porien verfijnt. Uw huid wordt optimaal gereinigd, gevoedt en gekalmeerd. Hierdoor krijgt u een frisse en schone uitstraling.

De behandeling
U krijgt eerst een grondige reiniging die ervoor zorgt dat de huid vrij is van blokkades en beter openstaat voor het inwerken van de werkstoffen. Daarna wordt een micro-scrub met 15% AHA aangebracht om nog meer de diepte in te werken.

Deze peeling werkt gelijk op de celdeling en het verbeteren van de hydratatie. Het masker op basis van algen is zuiverend, verbeterd de doorbloeding van de huid, verfijnt de porien, reguleert de vochthuishouding en heeft tevens een kalmerende werking. Hierna wordt een dagcreme aangebracht.

Deze behandeling is geschikt voor een vocht-arme, geirriteerde huid die toe is aan optimale hydratatie en/of kalmering.

Huidreactie
Mogelijk reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid en schilfertjes. Dit verdwijnt binnen enkele dagen.

Duur behandeling
60 minuten

Voor een optimal resultaat
1 behandeling*

Interval
1 per maand

Advies
Bij deze behandeling kan in sommige gevallen een microdermabrasie behandeling worden aangeraden. Een microdermabrasie behandeling haalt de dode huidcellen weg met behulp van microkristallen. Mesotherapie is een goede aanvulling op deze behandeling. Door mesotherapie worden werkstoffen beter door de huid opgenomen.

*Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search