Beautybehandelingen

Ook voor beautybehandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle beautybehandelingen hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Beautybehandelingen
Anti-aging Dlux

Anti-aging Dlux

Deze behandeling stimuleert de aanmaak van collageen. De rimpels vervlakken en geeft een liftende werking. Ook wordt uw huid optimaal gehydrateerd en zorgt voor een verbeterde doorbloeding. Hierdoor krijgt u een frisse en schone uitstraling. Het anti-rimpel masker zorgt voor een verbluffend resultaat en is ideaal voor een speciale gelegenheid. Tevens wordt het masker meegegeven zodat u het thuis verder kan gebruiken.

De behandeling
U krijgt eerst een grondige reiniging die ervoor zorgt dat de huid vrij is van blokkades en beter openstaat voor het inwerken van de werkstoffen. Daarna wordt een micro-scrub met 15% AHA aangebracht om nog meer de diepte in te werken. Deze peeling werkt gelijk op de celdeling en het verbeteren van de hydratatie. Hierna wordt het anti-aging masker aangebracht wat de aanmaak van collageen stimuleert, rimpels vervlakt en liftend werkt. Door de zeer kleine nanofibers zorgt het masker ervoor dat er vier keer zoveel vocht en werkstoffen vastgehouden worden. Hierna wordt een dagcreme aangebracht.

Dit facelift 3-D masker is voor iedereen geschikt.

Huidreactie
Mogelijk reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid en schilfertjes. Dit verdwijnt binnen enkele dagen.

Duur behandeling
60 minuten

Voor een optimal resultaat
1 behandeling*

Interval
1 per maand

Advies
Bij deze behandeling kan in sommige gevallen een microdermabrasie behandeling worden aangeraden. Een microdermabrasie behandeling haalt de dode huidcellen weg met behulp van microkristallen. Mesotherapie is een goede aanvulling op deze behandeling. Door mesotherapie worden werkstoffen beter door de huid opgenomen.

*Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Vraag & Antwoord - Anti-aging

Anti-aging

De term anti-aging is afgelopen jaren natuurlijk erg populair geworden. Zowel cosmetische artsen, huidtherapeuten als schoonheidsspecialisten nemen dit woord graag in de mond. Naast de term anti-aging komt ook slow-aging regelmatig aan bod. Beide termen hebben ongeveer dezelfde betekenis en komt op het zelfde neer: er zo lang mogelijk jong en gezond uit zien. Ook bij Clinic63 komt dit aan bod. Wij bieden een groot scala aan behandelingen aan om er voor te zorgen dat u uw natuurlijke schoonheid zo lang mogelijk kunt behouden.

Wat wordt er besproken tijdens het anti-aging consult?

Voordat u er voor kiest om een anti-aging behandeling te ondergaan, is het belangrijk dat u bij ons op consult komt. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunt u uw wensen voorleggen en uitspreken wat uw verwachtingen van de behandeling zijn. Wij bieden diverse behandelingen aan welke kunnen zorgen voor een mooie huid en een frissere blik. We geven u dan ook graag advies over de mogelijkheden betreffende deze behandeling.

De anti-aging prijzen?

Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan. De anti-aging prijzen kunt u vinden in het tarieven overzicht.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search