Beautybehandelingen

Ook voor beautybehandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle beautybehandelingen hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Beautybehandelingen
Acné + Soothing

Acné behandeling + Soothing mask

Clinic63 gebruikt het Azeleen peel. Deze peeling kan gebruikt worden op een vette, acne en rosacea huid. De Azeleen peel exfolieert en heeft een matterend effect. Het soothing mask is een kalmerend masker na de peeling die uw huid optimaal voedt en een rustig en kalmerend effect geeft.

De behandeling
De huid krijgt eerst een basisreiniging . De peeling wordt aangebracht en laten we een aantal minuten inwerken. Hierna wordt het Soothing mask aangebracht wat in de huid wordt ingemasseerd, wat een kalmerend effect geeft.

Deze behandeling is uitermate geschikt voor een vette, acne-huid, met verstopte porien en comedonen.

Huidreactie
Mogelijk reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid en schilfertjes. Dit verdwijnt binnen enkele dagen.

Duur behandeling
30 minuten

Voor een optimal resultaat
5 behandelingen*

Interval
1 week

Advies
Bij deze behandeling kan in sommige gevallen een microdermabrasie behandeling worden aangeraden. Bij heftige ontstekingen kan deze behandeling niet worden toegepast. Een microdermabrasie behandeling haalt de dode huidcellen weg met behulp van microkristallen. Als u de Acne + Meso behandeling voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand een gratis consult in te plannen. Tijdens dit consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search