Beautybehandelingen

Ook voor beautybehandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle beautybehandelingen hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Beautybehandelingen
Acné + Meso

Acné behandeling + Mesotherapie

Clinic63 gebruikt het Azeleen peel. Deze peeling kan gebruikt worden op een vette, acne en rosacea huid. De Azeleen peel exfolieert en heeft een matterend effect. Door mesotherapie worden werkstoffen dieper de huid ingesluist. Hiervoor gebruikt Clinic63 hoogwaardige serums aangepast op uw huidtype.

De behandeling
De huid krijgt eerst een basisreiniging . De peeling wordt aangebracht en laten we een aantal minuten inwerken. Hierna volgt mesotherapie. Een serum speciaal ontwikkelt tegen acne wordt ingesluist en het resultaat na een aantal behandelingen is een rustig uitziende huid.

Deze behandeling is uitermate geschikt voor een vette, acne-huid, met verstopte porien en comedonen.

Huidreactie
Mogelijk reacties van de huid na de behandeling zijn roodheid en schilfertjes. Dit verdwijnt binnen enkele dagen.

Duur behandeling
45 minuten

Voor een optimal resultaat
5 behandelingen*

Interval
1 week

Advies
Bij deze behandeling kan in sommige gevallen een microdermabrasie behandeling worden aangeraden. Bij heftige ontstekingen kan deze behandeling niet worden toegepast. Een microdermabrasie behandeling haalt de dode huidcellen weg met behulp van microkristallen. Als u de Acne + Meso behandeling voor het eerst ondergaat, is het advies om voorafgaand een gratis consult in te plannen. Tijdens dit consult van 10 minuten legt de specialist de behandeling aan u uit en geeft aan wat u kunt verwachten.

* Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search