RTL4 programma te gast in onze kliniek

De afgelopen twee weken hadden wij het RTL programma “Life if Beautiful” te gast bij onze kliniek in Nijmegen. In deze afleveringen vertellen wij meer over onze kliniek, werkwijze en behandelingen.

Over het programma ‘Life is Beautiful’
Life is Beautiful is hèt TV-programma voor de moderne Vrouw&Man die belang hechten aan een optimale gezondheid. Geen beperkingen maar optimaal van het mooie leven genieten. Bestemd voor mensen die echte kwaliteit in hun leven willen, die gezondheid en uiterlijke verzorging belangrijk vinden, mensen die houden van wat extra luxe, maar ook geïnteresseerd zijn in biologische en duurzame voeding en belang hechten aan een verantwoord leven voor mens en dier. Gewoon thuis, onderweg of waar ook ter wereld!

Presentatrice
Mounira Mansour is een toonaangevende influencer. Ze heeft een eigen Beauty, Fashion en Lifestyle blog met meer dan 40.000 volgers. Door haar passie voor Lifestyle is ze alweer een tijdje lid van het ‘Life is Beautiful’ team.

Aflevering 1

Tijdens deze eerste aflevering laten wij je kennis maken met onze kliniek.

Aflevering 2

Tijdens deze tweede aflevering laten wij een aantal behandelingen zien.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle