Ooglidcorrectie Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Ooglidcorrectie Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard

Ooglidcorrectie

Om welke reden overweegt u een ooglidcorrectie in Veldhoven, Geldrop of Valkenswaard? Deze ingreep wordt normaal gesproken uitgevoerd indien u last heeft van overhangende oogleden of wallen. De huid wordt minder elastisch naarmate u ouder wordt. Dit is een veel voorkomend probleem bij het ouder worden. Dit is ook één van de voornaamste redenen dat de ooglidcorrectie één van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen is. De volgende soorten ooglidcorrectie zijn mogelijk:

  • Bovenooglidcorrectie in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard of omgeving?
  • Onderooglidcorrectie in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard of omgeving?

Het is verstandig om eerst op consult te komen, indien u de ooglidcorrectie behandeling overweegt. U kunt dan tijdens het consult aangeven welke verwachting u heeft van de behandeling. Samen met de arts kan worden besproken wat voor u tot een natuurlijk en mooi resultaat kan leiden.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Kies voor de beste ooglidcorrectie kliniek in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard en omgeving

Er zijn tegenwoordig behoorlijk veel artsen die de ooglidcorrectie behandeling uitvoeren. Het is verstandig om altijd te kiezen voor een cosmetisch arts. Een cosmetisch arts is opgeleid voor deze behandeling. Bovendien hebben de artsen van Clinic63 veel ervaring met deze ingreep. Er zijn verschillende manieren om te bepalen of een kliniek en een arts goed is. Wij zijn trots op onze zeer goede waardering op onder andere Kliniekervaringen.nl. Het voordeel van deze site ten opzichte van veel fora over ooglidcorrectie, is dat de kliniek wordt gewaardeerd op basis van verschillende criteria.

Klinieken worden onder andere gewaardeerd op basis van:

  • Het resultaat van de behandeling.
  • De voor- en nazorg.
  • Of de prijs in verhouding is met de kwaliteit van de behandeling
  • Of u de kliniek ook aan naasten van u zou aanraden.

Ervaringen met ooglidcorrectie

Tegenwoordig zijn reviews essentieel voor klinieken. Ze zijn simpelweg niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Of u nu uit eten gaat, op vakantie wilt of een ooglidcorrectie overweegt, er wordt eerst gezocht naar ervaringen van mensen die u zijn voorgegaan. In sommige gevallen is het wellicht zo dat u iemand binnen uw familie of vriendenkring die iets aan zijn of haar oogleden heeft laten doen. Er zijn u al honderden mensen voorgegaan met een ooglidcorrectie bij Clinic63. Jan deelt graag zijn ervaring:

‘Ik zag het zowel bij mijn opa als vader dat iedere oudere generatie meer last kreeg van overhangende oogleden. Waarschijnlijk is het bij mij daarom genetisch bepaald dat ik hier ook last van kreeg. Gelukkig is er tegenwoordig iets aan te doen. Na verschillende klinieken te hebben gezocht, is mijn keuze uiteindelijk gevallen op Clinic63. Na een prettig consult heb ik besloten mijn bovenoogleden te behandelen met behulp van de zogenaamde ooglidcorrectie. Had ik dit maar eerder gedaan zeg, wat een enorm verschil.’

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Ooglidcorrectie: voor en na foto’s

Clinic63 voert jaarlijks honderden ooglidcorrecties uit. Enkele voor en na foto’s zijn hieronder in de slider te zien. Daarnaast delen we, uiteraard met toestemming, resultaten van cliënten op onze socialmediakanalen.

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Ooglidcorrectie in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard of omgeving bij Clinic63

We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek. Een ooglidcorrectie in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard bij Clinic63 is een uitstekende optie, wanneer u last heeft van overhangende oogleden. Tijdens het consult kunt u uw wensen voorleggen aan de desbetreffende arts.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een ooglidcorrectie?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!