Om welke reden overweegt u een ooglidcorrectie in Veldhoven, Geldrop of Valkenswaard? Deze ingreep wordt normaal gesproken uitgevoerd indien u last heeft van overhangende oogleden of wallen. De huid wordt minder elastisch naarmate u ouder wordt. Dit is een veel voorkomend probleem bij het ouder worden. Dit is ook één van de voornaamste redenen dat de ooglidcorrectie één van de meest uitgevoerde cosmetische ingrepen is. De volgende soorten ooglidcorrectie zijn mogelijk:

  • Bovenooglidcorrectie in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard of omgeving?
  • Onderooglidcorrectie in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard of omgeving?

Het is verstandig om eerst op consult te komen, indien u de ooglidcorrectie behandeling overweegt. U kunt dan tijdens het consult aangeven welke verwachting u heeft van de behandeling. Samen met de arts kan worden besproken wat voor u tot een natuurlijk en mooi resultaat kan leiden.

Kies voor de beste ooglidcorrectie kliniek in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard en omgeving

Er zijn tegenwoordig behoorlijk veel artsen die de ooglidcorrectie behandeling uitvoeren. Het is verstandig om altijd te kiezen voor een cosmetisch arts. Een cosmetisch arts is opgeleid voor deze behandeling. Bovendien hebben de artsen van Clinic63 veel ervaring met deze ingreep. Er zijn verschillende manieren om te bepalen of een kliniek en een arts goed is. Wij zijn trots op onze zeer goede waardering op onder andere Kliniekervaringen.nl. Het voordeel van deze site ten opzichte van veel fora over ooglidcorrectie, is dat de kliniek wordt gewaardeerd op basis van verschillende criteria.

Klinieken worden onder andere gewaardeerd op basis van:

  • Het resultaat van de behandeling.
  • De voor- en nazorg.
  • Of de prijs in verhouding is met de kwaliteit van de behandeling
  • Of u de kliniek ook aan naasten van u zou aanraden.

Ervaringen met ooglidcorrectie

Tegenwoordig zijn reviews essentieel voor klinieken. Ze zijn simpelweg niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Of u nu uit eten gaat, op vakantie wilt of een ooglidcorrectie overweegt, er wordt eerst gezocht naar ervaringen van mensen die u zijn voorgegaan. In sommige gevallen is het wellicht zo dat u iemand binnen uw familie of vriendenkring die iets aan zijn of haar oogleden heeft laten doen. Er zijn u al honderden mensen voorgegaan met een ooglidcorrectie bij Clinic63. Jan deelt graag zijn ervaring:

‘Ik zag het zowel bij mijn opa als vader dat iedere oudere generatie meer last kreeg van overhangende oogleden. Waarschijnlijk is het bij mij daarom genetisch bepaald dat ik hier ook last van kreeg. Gelukkig is er tegenwoordig iets aan te doen. Na verschillende klinieken te hebben gezocht, is mijn keuze uiteindelijk gevallen op Clinic63. Na een prettig consult heb ik besloten mijn bovenoogleden te behandelen met behulp van de zogenaamde ooglidcorrectie. Had ik dit maar eerder gedaan zeg, wat een enorm verschil.’

Ooglidcorrectie in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard of omgeving bij Clinic63

We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek. Een ooglidcorrectie in Veldhoven, Geldrop, Valkenswaard bij Clinic63 is een uitstekende optie, wanneer u last heeft van overhangende oogleden. Tijdens het consult kunt u uw wensen voorleggen aan de desbetreffende arts.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle