Ooglidcorrectie Scheveningen, Leidschendam, Monster

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Ooglidcorrectie Rijswijk Voorburg Wassenaar

Ooglidcorrectie

Overweegt u om een ooglidcorrectie in Scheveningen, Leidschendam of Monster te ondergaan? In Nederland is één van de populairste cosmetische ingrepen de ooglidcorrectie behandeling. Naarmate iemand ouder wordt, is het mogelijk dat de oogleden meer gaan hangen. Op een gegeven moment kan dit zo erg worden, dat dit het zicht gaat beperken en dat de desbetreffende persoon zich er daadwerkelijk vermoeider door gaat voelen. Deze behandeling wordt dus niet alleen maar uitgevoerd om er ‘mooier’ uit te zien. Om welke reden wilt u de ooglidcorrectie ondergaan? Van welke reden ook sprake is, Clinic63 is de aangewezen kliniek om u te laten behandelen.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Wat is de beste ooglidcorrectie kliniek?

Een ooglidcorrectie behandeling is een behandeling die bij meer dan 20 klinieken in Nederland kan worden uitgevoerd. Maar wat is dan de beste ooglidcorrectie kliniek? En op basis van welke criteria kunnen deze klinieken worden gewaardeerd. Een manier om resultaten te vergelijken, is door voor en na foto’s van de verschillende klinieken met elkaar te vergelijken. Meestal worden dergelijke ooglidcorrectie voor en na foto’s namelijk op de site weergegeven.

Wij scoren als kliniek op onder andere de site Kliniekervaringen.nl ruim een 9. We zijn hier uiteraard enorm trots op. Via sites als Kliniekervaringen.nl worden wij onder andere gewaardeerd op de volgende punten:

  • Het uiteindelijke resultaat.
  • De bereikbaarheid van de kliniek.
  • De voor- en nazorg.
  • De prijs-kwaliteit verhouding.
  • Of u deze arts aan familie of vrienden zou aanraden.

Ervaringen met ooglidcorrecties

Op verschillende sites kunnen ooglidcorrectie ervaringen gedeeld worden. De waarde van deze ervaringen kan sterk verschillen. De betrouwbaarheid is in eerste instantie namelijk erg belangrijk. Naast de betrouwbaarheid is het ook belangrijk dat er waardevolle informatie wordt gedeeld. Op de site Kliniekervaringen.nl zijn honderden ervaringen met ooglidcorrectie in Scheveningen, Leidschendam en Monster gedeeld.

Of dit  nu positieve of negatieve ooglidcorrectie ervaringen zijn, u heeft er veel aan om dergelijke ervaringen te bestuderen. Door de negatieve ervaringen te bestuderen, kunt u zich vaak op problemen behoeden die zich bij anderen hebben voorgedaan. Door de positieve ervaringen daarentegen te bestuderen, is het mogelijk om een beter beeld te krijgen van het mogelijke resultaat dat u mag verwachten. We zijn trots op de positieve ooglidcorrectie ervaringen die zijn gedeeld over onze locatie van Clinic63 in Scheveningen, Leidschendam en Monster.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Ooglidcorrectie: voor en na foto’s

Clinic63 voert jaarlijks honderden ooglidcorrecties uit. Enkele voor en na foto’s zijn hieronder in de slider te zien. Daarnaast delen we, uiteraard met toestemming, resultaten van cliënten op onze socialmediakanalen.

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Beste prijs-kwaliteit verhouding voor ooglidcorrectie

Door te kiezen voor een ooglidcorrectie in Den Haag bij Clinic63, kiest u voor een cosmetische ingreep met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Het is eventueel mogelijk om een onder- en bovenooglidcorrectie met elkaar te combineren. U krijgt dan korting op de volledige behandeling. Over de exacte voorwaarden kunt u informeren bij de kliniek.

Ooglidcorrectie in regio Scheveningen, Leidschendam of Monster bij Clinic63

We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek. Een ooglidcorrectie in de buurt van Scheveningen, Leidschendam of Monster bij Clinic63 is een uitstekende optie, wanneer u last heeft van hangende oogleden. Tijdens het kennismakingsgesprek kunt u uw wensen voorleggen aan de desbetreffende arts.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Drs. K. Aganloo

Drs. K. Aganloo
Plastisch chirurg
BIG: 19912325401

Dr. Sameer Rana
Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Stephanie Maziers
Cosmetisch arts
BIG: 79928153701

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Heb je meer vragen over een ooglidcorrectie?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!