Ooglidcorrectie in Zaandam, Zwanenburg of Badhoevedorp?

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Ooglidcorrectie in Zaandam, Zwanenburg of Badhoevedorp?

Ooglidcorrectie

Overweegt u een ooglidcorrectie in Zaandam, Zwanenburg of Badhoevedorp? Een ooglidcorrectie is één van de meest uitgevoerde cosmetische behandelingen. Verschillende mensen laten deze behandeling uitvoeren door er niet alleen maar mooier uit te zien, maar ook wanneer er sprake is van een vermoeiende blik of een belemmering van het zicht. Denkt u eraan om een ooglidcorrectie te laten doen? Dan is Clinic63 de ideale plek om u te laten behandelen. Bij ons kunt u terecht als u behandeld wilt worden door een ervaren arts. Wij luisteren naar de wensen van u en kijken samen naar de mogelijkheden voor een optimaal resultaat.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Beste ooglidcorrectie kliniek

Verschillende klinieken bieden de behandeling ooglidcorrectie aan in Nederland. Maar welke kliniek is nou de beste? En welke arts zorgt voor het beste resultaat? U kunt onder andere kijken naar foto’s met de resultaten van de klinieken. Clinic63 scoort bij de website Kliniekervaringen.nl ruim een 9, waar wij erg trots op zijn. Op deze site wordt gekeken naar de volgende punten:

  • Voor- en nazorg.
  • Het uiteindelijke resultaat.
  • De telefonische bereikbaarheid.
  • De prijs-kwaliteit verhouding.
  • Of u deze arts aan vrienden of familie zou aanraden.

Deze punten zijn belangrijk om te weten, vooral de ervaringen die mensen hebben ervaren bij verschillende klinieken.

Ooglidcorrectie ervaringen

Veel sites, onder andere op Kliniekervaringen.nl hebben honderden mensen hun ervaring gedeeld over een ooglidcorrectie. Ook kunt u hier de ervaringen van mensen met een ooglidcorrectie in Zaandam, Zwanenburg of Badhoevedorp vinden.

Voorkom fouten die anderen voor u hebben begaan en bestudeer zowel de positieve als negatieve ervaringen over deze cosmetische ingreep. Er kunnen negatieve ervaringen zijn door dat er mogelijk van tevoren geen reëel beeld is geschetst door een arts. Ook is het mogelijk dat deze behandeling niet door een ervaren arts is uitgevoerd.

Daarnaast is het interessant om de positieve ervaringen te bestuderen, omdat u dan een beter beeld krijgt over wat u van de behandeling kunt en mag verwachten. Over ons, Clinic63 zijn er ook veel positieve ervaringen gedeeld over de ooglidcorrectie behandeling.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Ooglidcorrectie: voor en na foto’s

Clinic63 voert jaarlijks honderden ooglidcorrecties uit. Enkele voor en na foto’s zijn hieronder in de slider te zien. Daarnaast delen we, uiteraard met toestemming, resultaten van cliënten op onze socialmediakanalen.

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Beste prijs-kwaliteit verhouding voor ooglidcorrectie

De kosten van een ooglidcorrectie kunnen verschillen voor een bovenooglidcorrectie of een onderooglidcorrectie. Wilt u een boven– en onderooglidcorrectie? Dan is er vaak de mogelijkheid tot een korting.

Ooglidcorrectie in Zaandam, Zwanenburg of Badhoevedorp of omgeving bij Clinic63

Graag nodigen wij u uit in onze kliniek voor een gratis en vrijblijvend consult. Zo kunt u zien wat de mogelijkheden zijn en kunt u daarnaast uiteraard uw wensen voorleggen bij de arts. De arts zal zorgen voor een optimaal en natuurlijk resultaat. Clinic63 is een van de best gewaardeerde klinieken waar u terecht kunt voor een cosmetische ingreep of schoonheidsbehandeling.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Drs. K. Aganloo

Drs. K. Aganloo
Plastisch chirurg
BIG: 19912325401

Dr. Sameer Rana
Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Stephanie Maziers
Cosmetisch arts
BIG: 79928153701

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Heb je meer vragen over een ooglidcorrectie?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!