Denkt u er over na om iets aan uw overhangende oogleden te doen? Het is mogelijk om een ooglidcorrectie in Helmond, Waalre, Steensel of omgeving te ondergaan. Vaak is het genetisch aangelegd of iemand last krijgt van overhangende oogleden. Hebben uw ouders hier last van? Dan is de kans aanwezig dat u dit ook zult krijgen in de toekomst. Als u ouder wordt, wordt uw huid steeds minder elastisch. Het is mogelijk dat u hier meer last van heeft, als u bijvoorbeeld rookt of regelmatig alcohol drinkt. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee verschillende soorten ooglidcorrecties:

  • Bovenooglidcorrectie in Helmond, Waalre, Steensel of omgeving
  • Onderooglidcorrectie Helmond, Waalre, Steensel of omgeving

Bent u al eerder bij een kliniek op consult geweest voor deze behandeling? Lees u van tevoren goed in over het onderwerp. Op deze manier wordt u wijzer over het resultaat dat u mag verwachten, over de hersteltijd, de kosten en andere zaken. We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult. Dan kunt u samen met de arts bespreken wat uw wensen zijn en hoe we kunnen zorgen voor een optimaal resultaat.

Kies voor de beste ooglidcorrectie kliniek in Waalre, Steensel of omgeving

Als u online zoekt op een ooglidcorrectie behandeling, valt het waarschijnlijk direct op dat er verschillende aanbieders zijn. Bent u op zoek naar een kliniek die een ooglidcorrectie behandeling kan uitvoeren in de omgeving Eindhoven? Dan is Clinic63 de aangewezen kliniek om u te laten behandelen. Op basis van ervaringen die over ons zijn gedeeld, kunt u een beeld vormen van Clinic63 en de artsen. U kunt onder andere de ervaringen bestuderen op Kliniekervaringen.nl. Indien u al een behandeling heeft ondergaan bij onze kliniek, waarderen we het ook enorm als u uw positieve ervaring online wilt delen. Dankzij mond tot mond reclame krijgen we jaarlijks veel klanten erbij.

Op Kliniekervaringen.nl zijn er verschillende criteria waarop u een kliniek kunt beoordelen. Op basis van deze beoordelingen krijgt de kliniek en de hierbij aangesloten arts(en) een score.

  • Het consult en de kennis van de persoon die dit afneemt.
  • De voor- en nazorg.
  • De prijs- kwaliteitverhouding.
  • Het uiteindelijk resultaat.

Ervaringen met ooglidcorrectie

Ervaringen zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Of u nu op vakantie gaat, ergens een hapje wilt gaan eten of een cosmetische ingreep overweegt, bijna iedereen kijkt eerst online hoe het desbetreffende bedrijf presteert. Het is verstandig om zowel de positieve als eventuele ervaringen te bestuderen. Het zal u opvallen dat sommige negatieve ervaringen ongegrond zijn. Het is echter wel mogelijk dat een negatieve ervaring terecht is. Hierdoor krijgt u een beter beeld van wat er verkeerd kan gaan en hoe u dit bij uzelf kunt voorkomen.

Ooglidcorrectie in Helmond, Waalre, Steensel of omgeving bij Clinic63

We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek. Een ooglidcorrectie in Helmond, Waalre, Steensel of omgeving bij Clinic63 is een uitstekende optie, wanneer u last heeft van overhangende oogleden. Tijdens het consult kunt u uw wensen voorleggen aan de desbetreffende arts.

 

 

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle