Ooglidcorrectie Eindhoven

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

Ooglidcorrectie Eindhoven

Ooglidcorrectie

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u kiest voor een ooglidcorrectie in Eindhoven. Een ooglidcorrectie is een cosmetische ingreep die veelal wordt uitgevoerd, indien iemand last heeft van één of twee overhangende oogleden. Naarmate iemand ouder wordt, kan de huid minder elastisch worden. Dit is vaak zichtbaar bij de oogleden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten ooglidcorrecties:

  • Bovenooglidcorrectie in Eindhoven.
  • Onderooglidcorrectie in Eindhoven.

Indien u geïnteresseerd bent in de ooglidcorrectie, is het verstandig om eerst op consult te komen. Tijdens het consult kunt u aangeven wat u van de behandeling verwacht. In overleg met de arts wordt besproken hoe de behandeling voor u tot een mooi en natuurlijk resultaat kan leiden. Welke reden u ook heeft voor de ooglidcorrectie, Clinic63 is de aangewezen kliniek om u te behandelen.

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Beste ooglidcorrectie kliniek in Eindhoven

Er zijn verschillende ooglidcorrectie specialisten in Eindhoven en omgeving. Maar hoe vindt u nu de beste kliniek voor deze cosmetische ingreep? Er zijn verschillende manieren om vast te stellen in hoeverre een kliniek als goed kan worden bestempeld. Clinic63 wordt onder andere zeer goed gewaardeerd op Kliniekervaringen.nl. Dit is één van de grootste sites waar dergelijke ervaringen kunnen worden gedeeld.

Wij scoren op deze site ruim een 9. We zijn hier natuurlijk erg trots op. Klinieken worden beoordeel op onder andere de volgende criteria:

  • Het resultaat van de behandeling.
  • De prijs die de kliniek vraagt, in combinatie met de kwaliteit
  • De voor- en nazorg.
  • Of u de desbetreffende kliniek ook aan vrienden en familie zou aanraden.

Ervaringen met ooglidcorrectie in Eindhoven

Het is verstandig om eerst online verschillende ervaringen van anderen te bestuderen met de ooglidcorrectie behandeling. Door deze ervaringen goed te bestuderen, is het mogelijk om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van de kliniek. U kunt er daarnaast voor kiezen om bij meerdere klinieken op consult te gaan, zodat u de verschillende klinieken kunt vergelijken. Casper deelt graag zijn ooglidcorrectie ervaring met u:

‘Tot mijn 35e heb ik nooit last gehad van een vermoeide blik. Ik merkte echter dat richting mijn 40e mijn oogleden wat meer begonnen te hangen. In het begin heb ik hier weinig last van gehad, maar na verloop van tijd merkte ik dat ik me ook daadwerkelijker vermoeider ging voelen. Na een online zoektocht ben ik uiteindelijk bij Clinic63 terecht gekomen. Mijn gevoel hierbij was goed en dit werd nogmaals bevestigd tijdens het consult.

Ik kon binnen 4 weken al terecht voor de ooglidcorrectie in Eindhoven. De behandeling zelf was prima verlopen. Ik heb geen napijn gehad en kan nu weer genieten van mijn frisse blik!’

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Ooglidcorrectie: voor en na foto’s

Clinic63 voert jaarlijks honderden ooglidcorrecties uit. Enkele voor en na foto’s zijn hieronder in de slider te zien. Daarnaast delen we, uiteraard met toestemming, resultaten van cliënten op onze socialmediakanalen.

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Ooglidcorrectie in Eindhoven bij Clinic63

We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek. Een ooglidcorrectie in Eindhoven bij Clinic63 is een uitstekende optie, wanneer u last heeft van overhangende oogleden. Tijdens het consult kunt u uw wensen voorleggen aan de desbetreffende arts.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Heb je meer vragen over een ooglidcorrectie?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!