Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u kiest voor een ooglidcorrectie in Eindhoven. Een ooglidcorrectie is een cosmetische ingreep die veelal wordt uitgevoerd, indien iemand last heeft van één of twee overhangende oogleden. Naarmate iemand ouder wordt, kan de huid minder elastisch worden. Dit is vaak zichtbaar bij de oogleden. Er wordt onderscheid gemaakt tussen twee soorten ooglidcorrecties:

  • Bovenooglidcorrectie in Eindhoven.
  • Onderooglidcorrectie in Eindhoven.

Indien u geïnteresseerd bent in de ooglidcorrectie, is het verstandig om eerst op consult te komen. Tijdens het consult kunt u aangeven wat u van de behandeling verwacht. In overleg met de arts wordt besproken hoe de behandeling voor u tot een mooi en natuurlijk resultaat kan leiden. Welke reden u ook heeft voor de ooglidcorrectie, Clinic63 is de aangewezen kliniek om u te behandelen.

Beste ooglidcorrectie kliniek in Eindhoven

Er zijn verschillende ooglidcorrectie specialisten in Eindhoven en omgeving. Maar hoe vindt u nu de beste kliniek voor deze cosmetische ingreep? Er zijn verschillende manieren om vast te stellen in hoeverre een kliniek als goed kan worden bestempeld. Clinic63 wordt onder andere zeer goed gewaardeerd op Kliniekervaringen.nl. Dit is één van de grootste sites waar dergelijke ervaringen kunnen worden gedeeld.

Wij scoren op deze site ruim een 9. We zijn hier natuurlijk erg trots op. Klinieken worden beoordeel op onder andere de volgende criteria:

  • Het resultaat van de behandeling.
  • De prijs die de kliniek vraagt, in combinatie met de kwaliteit
  • De voor- en nazorg.
  • Of u de desbetreffende kliniek ook aan vrienden en familie zou aanraden.

Ervaringen met ooglidcorrectie in Eindhoven

Het is verstandig om eerst online verschillende ervaringen van anderen te bestuderen met de ooglidcorrectie behandeling. Door deze ervaringen goed te bestuderen, is het mogelijk om een beter beeld te krijgen van de kwaliteit van de kliniek. U kunt er daarnaast voor kiezen om bij meerdere klinieken op consult te gaan, zodat u de verschillende klinieken kunt vergelijken. Casper deelt graag zijn ooglidcorrectie ervaring met u:

‘Tot mijn 35e heb ik nooit last gehad van een vermoeide blik. Ik merkte echter dat richting mijn 40e mijn oogleden wat meer begonnen te hangen. In het begin heb ik hier weinig last van gehad, maar na verloop van tijd merkte ik dat ik me ook daadwerkelijker vermoeider ging voelen. Na een online zoektocht ben ik uiteindelijk bij Clinic63 terecht gekomen. Mijn gevoel hierbij was goed en dit werd nogmaals bevestigd tijdens het consult. Ik kon binnen 4 weken al terecht voor de ooglidcorrectie in Eindhoven. De behandeling zelf was prima verlopen. Ik heb geen napijn gehad en kan nu weer genieten van mijn frisse blik!’

Ooglidcorrectie in Eindhoven bij Clinic63

We nodigen u graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult in onze kliniek. Een ooglidcorrectie in Eindhoven bij Clinic63 is een uitstekende optie, wanneer u last heeft van overhangende oogleden. Tijdens het consult kunt u uw wensen voorleggen aan de desbetreffende arts.

Cliënten Reviews:

Ik ben meer dan tevreden over deze Clinic en de arts en de ontvangst. Zeer tevreden over het resultaat en de deskundigheid. Babak is een deskundig arts! en ook nog eens heel vriendelijk, hij stelt je op je gemak, net als de rest van het personeel.

Claudia

Lange tijd had ik last van hoofdpijn en druk op mijn ogen. Ik ben na de ingreep veel minder vermoeid en heb bijna geen hoofdpijn meer! De ingreep viel heel erg mee.

Sandra

Zeer tevreden met het resultaat van de behandeling! het ziet er zeer natuurlijk uit en het valt eigenlijk niet op. Ik krijg wel continu complimenten over hoe ik er uit zie! Dit blijf ik graag doen!

Sara

Ik had allemaal rimpels onder mijn kin heb hier voor spuiten gehad fantastisch resultaat na 3 keer echt bijna geen rimpel meer te zien als iemand mij had gezegd dat dit mogelijk ws had ik ze waarschijnlijk niet geloofd maar ben echt super blij.

Danielle