Heeft u last van overhangende oogleden, wallen of rimpelvorming rondom de ogen? Dan is een ooglidcorrectie waarschijnlijk de ideale behandeling om daar van af te komen. Deze problemen worden vaak veroorzaakt door veroudering van de huid. De huid wordt minder elastisch naarmate u ouder wordt en kunnen de eerder genoemde problemen tot gevolg hebben. Het vervelende van dit probleem is dat je er moe uit kunt zien, ook wanneer je dat niet bent. Daarnaast hebben sommige mensen ook klachten over de bovenoogleden, dat deze het zicht beperken en hoofdpijn veroorzaken.

Ooglidcorrectie behandeling in Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede

De ooglidcorrectie is één van de meest uitgevoerde behandelingen in onze kliniek. De meeste klanten zijn 30 jaar of ouder. Tegenwoordig komen er ook jongeren die erfelijk belast zijn met wallen of afhangende oogleden. In principe kan iedereen een ooglidcorrectie behandeling ondergaan. Of deze behandeling het beste is voor u of dat een andere behandeling beter is voor het resultaat, kan worden besproken tijdens een kennismakingsgesprek.

Tijdens de behandeling neemt de plastisch chirurg overtollige huid weg via een snede in de natuurlijke oogplooi.

De onderooglidcorrectie in Bloemendaal, Aerdenhout, Heemstede

Wallen geven vaak een storende vertekening die vaak doorloopt van het ooglid naar de wang. In sommige gevallen is alleen een bovenooglidcorrectie voldoende. Bij een afspraak kijken wij naar alle mogelijkheden om het gewenste resultaat te behalen.

Een ooglidcorrectie kan soms worden gecombineerd met een andere ingreep. Deze technieken kunnen worden gecombineerd om weer een vitale uitstraling te krijgen. Het mooie van deze techniek is dat het sneetje precies gelijk is aan dat van de gewone ooglidcorrectie, fraai verstopt onder de wimperrand, maar het effect van de ingreep is veel uitgebreider.

Ooglidcorrectie bij Clinic63 – gratis en vrijblijvend consult

Wij nodigen u van harte uit bij één van onze locaties om alle mogelijkheden te bespreken en uw vragen te kunnen beantwoorden. Tijdens het gratis en vrijblijvend consult ontvangt u alle benodigde informatie. Wij scoren zeer hoog op het gebied van klanttevredenheid en willen u ook graag naar alle tevredenheid helpen.

Start typing and press Enter to search