Over dr. Obagi

Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.

Dr. Obagi
ZO Medical

ZO Medical

De nieuwe productlijn is gebaseerd op hoge concentraties krachtige ingrediënten, zoals retinol, geavanceerde peptiden en anti-oxidanten, in combinatie met een gepatenteerde aflevertechniek. De producten uit de ZO Medical lijn werken samen om de huid gezond te maken en houden. Door ontdekkingen van nieuwe ‘bio engineered’ complexen om unieke formules te creëeren zijn de producten nu nog beter afgestemd op de bestaande huidproblemen.

ZO Medical is inzetbaar voor:
• Pigmentafwijkingen3890813
• Talg (Vette huid)
• Zonbeschadiging
• Acne
• Rosacea
• Fijne lijntjes en rimpels

Alleen echte ZO Medical therapeutische huidverzorgingsproducten worden verstrekt via de arts, een erkende medische praktijk of een erkende ZO Skin Health Professional. ZO Skin Health, Inc beveelt aan ZO Medical producten niet zonder begeleiding van een gediplomeerd arts of medisch professional te gebruiken.

Voor meer informatie over ZO Medical kunt u ook terecht op zomedical.nl

Wilt u meer over deze producten weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search