Over Dr. Obagi

Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten.

Dr. Obagi
Over dr. Obagi

Dr. Zein Obagi

Internationaal bekend dermatoloog
Dr. Obagi, MD onderzoeker, vernieuwer, wetenschapper, gepubliceerde auteur, docent en board-gecertificeerde dermatoloog.

Dr. Obagi heeft internationale faam bereikt als een toonaangevende autoriteit op huidverjonging. Hij is de oprichter en medisch directeur van ZO Skin Health, Inc. en is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe huidverzorgende behandelingen, protocollen en producten om een gezonde huid te bereiken.

Meer dan twintig jaar geleden was Dr. Obagi pionier in het concept van de gezondheid van de huid. Hij bedacht en bracht op de markt een lijn van medische huidverzorgingsproducten – het oorspronkelijke Obagi Nu – Derm® systeem – dat de ouder wordende huid transformeerde. Dr. Obagi richtte WorldWide Products op, die het oorspronkelijke Obagi Nu – Derm® Systeem produceerde en op de markt bracht. Op dat moment, wilde Dr. Obagi alleen de normen van de traditionele huidverzorging uitdagen. In plaats daarvan verbrijzelde hij de status quo.

Voor meer informatie over ZO Skin Health kunt u ook terecht op zoskinhealth.nl

Wilt u meer over deze producten weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search