Medische behandelingen

Clinic63 helpt u het verouderen van uw huid tegen te gaan. Het team van Clinic63 biedt niet alleen oplossingen aan voor uw huid en lichaam, maar adviseert ook over manieren om de onderliggende oorzaken van huidveroudering aan te pakken.

Medische behandelingen
Microneedling – Dermapen

Microneedling – Dermapen

De Dermapen is het meest efficiënte systeem op het gebied van Microneedling. Het is erop gericht om op een veilige en natuurlijke manier huidverbetering te bewerkstelligen. Een behandeling met de Dermapen is dan ook een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Zo is het onder andere geschikt bij huidveroudering, een oneffen huid, grove poriën en acne littekens en striae. Lees hieronder snel verder hoe dit in zijn werk gaat.

De behandeling
De Dermapen maakt door middel van verschillende naaldjes, kleine verticale geultjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. Belangrijk hierbij is dat de epidermis (de bovenste huidlaag), niet wordt beschadigd. De huid wordt als het ware net genoeg ‘verwond’ om geactiveerd te worden. Hierdoor wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in werking gezet. De prikkeling in het bindweefsel, stimuleert de huid om collageen en elastine aan te maken. Dit levert een stevigere en gladdere huid op. Zo zullen onder andere littekens, rimpels en fijne lijntjes, hyperpigmentatie en striae oppervlakkiger worden en vervagen.

De diepte van de naaldjes is per persoon en zelfs per zone in te stellen. Zo kan de behandeling worden afgestemd op uw individuele behoeften. In tegenstelling tot de traditionele Microneedling Rollers, is een behandeling met de Dermapen veel prettiger om te ondergaan. Daarnaast is een behandeling nauwkeuriger en sneller uit te voeren.

Huidreactie
De huid zal na de behandeling met de Dermapen roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. In een enkel geval kunnen er korstjes ontstaan.

De Dermapen is inzetbaar voor:
• Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
• Acne littekens
• Littekens van andere aard
• Zonbeschadiging
• Pigmentstoornissen
• Grove huidstructuur / vergrote poriën
• Striae / striemen
• Cellulitis
• Dubbele kin
• Alopecia / kaalheid

De duur van de behandeling
30 minuten

Voor een optimaal resultaat
Minimaal 4 behandelingen. Dit is een gemiddelde indicatie en kan per persoon en huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Interval
2 weken

Consult
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseert Clinic63 een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van 10 minuten wat u met uw huidconditie kunt verwachten.

Advies
Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Gebruik overdag een zonnebrandcrème met SPF50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search