Medische behandelingen

Clinic63 helpt u het verouderen van uw huid tegen te gaan. Het team van Clinic63 biedt niet alleen oplossingen aan voor uw huid en lichaam, maar adviseert ook over manieren om de onderliggende oorzaken van huidveroudering aan te pakken.

Medische behandelingen
ZO Medical Peeling

ZO Medical Peeling

De ZO Medical Peeling gaat hyperpigmentatie en pigmentvlekken tegen. Ook frist het de verouderde huid op en vermindert acne littekens. Voor een grove huidstructuur en een rokershuid is deze peeling ook effectief.

De behandeling
HetZO Medical Peeling dringt diep door in de huid en verbetert schade, ook in de diepere huidlagen. Het versterkt de celfuncties van de huid en helpt zo om de huid er jonger en gezonder uit te laten zien.

De effecten van de ZO Medical Peeling zijn:
Verkorting van de doorlooptijd van nieuwe huidcellen naar de oppervlakte, waardoor een zachtere huid, verminderde rimpels en verhoogde huidweerstand ontstaan.
Vermindering van plaatselijke pigmentatie (sproeten en ouderdomsvlekken) en voorkoming van nieuwe hyperpigmentatievorming.
Verhoging van de uniformiteit van cellen in de diepste huidlaag voor een betere huidstructuur en een uitgebalanceerde, gelijkmatigere huidkleur.
Versterking van de aanmaak van collageen en elastine voor een stevigere, minder kwetsbaar uitziende huid.
Verhoging van het voedingsstoffengehalte, ter bevordering van een natuurlijke hydratatie en circulatie, waardoor een soepele, gezonde en stralende huid ontstaat.

DeZO Medical Peeling is een peelingpakket voor thuis. Allereerst heeft u een consult met een huidarts van Clinic63. Tijdens dit vrijblijvende consult kijkt de arts naar uw huidconditie en adviseert om wel of niet over te gaan tot een ZO Medical Peeling. In dit pakket zitten producten die u ’s morgens en ’s avonds gedurende drie maanden gebruikt.

Elke maand komt u terug bij de huidarts op consult om te kijken hoe de huidconditie verbeterd is. Na ongeveer drie maanden is het pakket op en zal er tijdens een nieuw consult gekeken worden of er een vervolgbehandeling nodig is.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search