Naam

Medische behandelingen

Clinic63 helpt u het verouderen van uw huid tegen te gaan. Het team van Clinic63 biedt niet alleen oplossingen aan voor uw huid en lichaam, maar adviseert ook over manieren om de onderliggende oorzaken van huidveroudering aan te pakken.

Beautybehandelingen
Profound

Profound behandeling

Verminder rimpels in het gezicht en het ontstaan van cellulitis!

De Profound-behandeling is een niet-chirurgisch alternatief voor de behandeling van gezichtsrimpels en het ontstaan van cellulitis. Het combineert radiofrequentie (RF) energie met ultrafijne naalden (micronaalden) om uw huid van binnenuit te vernieuwen. De Candela Profound is een revolutionaire methode voor de behandeling van huidverslapping en het verbeteren van het uiterlijk die faceliftachtige resultaten oplevert zonder de “downtime”, vooral in de wangen en de nek. Het resultaat van Profound is doormiddel van klinisch onderzoek bewezen.

Natuurlijke productie

De Profound is het eerste apparaat dat gecontroleerde energie direct in de diepere lagen van de huid levert om de natuurlijke productie van collageen plus elastine en hyaluronzuur te stimuleren – de elementen die structuur aan de huid toevoegen om een liftend resultaat te geven. De Profound is een niet-invasieve behandeling die een significante verbetering brengt in het volume herstel en het liften van het gezicht.

De behandeling

In één behandelingssessie wordt de kwaliteit, de textuur en het volume van de huid te verbeterd. Voorafgaand aan de behandeling wordt lokale verdoving gebruikt om het comfort tijdens de procedure te optimaliseren. De behandeling is hierdoor nagenoeg pijnloos. De hersteltijd varieert per persoon. De meeste patiënten hebben een paar dagen last van lichte roodheid, zwelling of blauwe plekken, die gemakkelijk worden bedekt met make-up. Patiënten beginnen binnen 6-8 weken na de behandeling resultaten te zien, waarbij de resultaten continu verbeteren gedurende 6 maanden of langer.

Voorafgaand aan de behandeling zal er een consult plaatsvinden met een van onze artsen. De arts zal in samenspraak met u de wensen, mogelijkheden en eventuele alternatieven bespreken. Bovendien kunt u ten tijden van dit vrijblijvende consult al uw vragen stellen aangaande de Profound behandeling.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

profound-rimpels-cellulitis-clinic63

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search