Onderooglidcorrectie

Veel mensen krijgen last van wallen onder de ogen. Dit wordt veroorzaakt door vochtophoping of door het afzakken van het plaatselijke vet rondom de ogen. Daarnaast zal de kringspier rondom de ogen in de loop der jaren afnemen, waardoor het onderooglid losser komt te liggen. Dit is operatief te corrigeren met behulp van een onderooglidcorrectie. Een onderooglidcorrectie zal plaatsvinden als vast wordt gesteld dat de oorzaak komt door overtollig huid en vetafzakking. Benieuwd wat Clinic 63 voor u kan betekenen met een onderooglidcorrectie? Bekijk dan snel deze pagina!

Vooraf de behandeling

Voordat u een onderooglidcorrectie ondergaat, zult u eerst een gesprek hebben met onze arts. Hier kunt u al uw vragen stellen, zodat er geen onduidelijkheden meer voor u zijn. Daarnaast krijgt u te horen of u moet stoppen met bepaalde medicijnen. Ook raden we u aan om voor de onderooglidcorrectie te stoppen met roken. Bij de wondgenezing kan nicotine namelijk leiden tot problemen.

De onderooglidcorrectie behandeling

Vooraf aan de ooglidcorrectie behandeling zullen de oogleden worden schoongemaakt en plaatselijk worden verdoofd. Om littekens zoveel mogelijk te beperken, wordt er vlak onder de onderste wimperrand gesneden. Het overtollige huid en vet wordt verwijderd. De spier wordt aangetrokken en de huid wordt dicht gehecht aan de wimperrand. Een onderooglidcorrectie duurt gemiddeld één uur. Bij een wallen correctie gaan we via het slijmvlies aan de binnenkant van het ooglid naar binnen. Er ontstaan geen zichtbare littekens en het sneetje hoeft niet na afloop gehecht te worden. Na de operatie zullen we het ooggebied meteen koelen, zodat de zwelling meteen afneemt.

Onderooglidcorrectie herstel

Nadat uw onderooglidcorrectie er op zit, mag u meteen naar huis. Wel raden we aan om samen met een begeleider te komen, zodat u niet alleen naar huis hoeft te reizen. De eerste dagen kan het zijn dat uw ooggebied blauw en dik is. Dit is heel normaal. Blijft u vooral goed en regelmatig koelen. Na 10 tot 14 dagen  bent u weer bij ons welkom om de hechtingen er uit te halen. Het kan voorkomen dat de huid rondom uw onderooglidcorrectie een tijdje rood blijft. Vooral bij een dunne huid kan dit nog wel maanden duren. Voor de rest geeft een onderooglidcorrectie geen of weinig napijn. Heeft u wel last? Dan kunt u gerust een pijnstiller nemen. 

Bent u benieuwd naar foto’s van een onderooglidcorrectie voor en na? Kijk dan eens op onze Social Media kanalen (Instagram en Facebook). Hier ziet u honderden foto’s van mensen die een vergelijkbare correctie hebben ondergaan.

De kosten

De onderooglidcorrectie kosten bedragen €1.500,-. Tijdens het gratis consult zal de arts de verschillende behandelmogelijkheden met u bespreken. De arts laat daarnaast een reëel beeld zien van wat u van de behandeling en het resultaat kunt verwachten. Daarom nodigen we u ook graag uit voor een gratis en vrijblijvend consult bij ons in de kliniek!

Afspraak maken?

Bent u benieuwd wat wij met een onderooglidcorrectie voor u kunnen betekenen? Kom dan gratis en vrijblijvend op consult. U kunt uw wensen en verwachtingen uitspreken en daarnaast geven wij u graag advies over de mogelijkheden. We zien u graag langskomen in onze kliniek!

Start typing and press Enter to search