Bovenooglidcorrectie

Een overschot aan huid bij de bovenoogleden kan zorgen voor een oudere en vermoeide blik. De huid van de oogleden is zeer dun en kan naarmate de tijd haar elasticiteit verliezen. Wanneer de huid ouder wordt, verslapt het onderhuidse bindweefsel en kan het onderliggende vetweefsel naar voren worden geduwd. Dit kan klachten geven zoals een beperking van het zicht, hoofdpijn en een zwaar gevoel rondom de ogen. Dit kan een reden zijn om een bovenooglidcorrectie door middel van plastische chirurgie te overwegen. Bent u benieuwd wat Clinic 63 voor u kan betekenen? Bekijk dan nu deze pagina over de bovenooglidcorrectie! 

Bovenooglidcorrectie bij Clinic63

Boek een afspraak

Wilt u kennismaken? Boek eenvoudig online een gratis consult.

Voor de behandeling van een bovenooglidcorrectie

Voor de behandeling heeft u een deskundig gesprek met de arts. Wanneer u vragen heeft, kunt u deze stellen. Tijdens het gesprek krijgt u te horen of u moet stoppen met het gebruik van bepaalde medicijnen. Denk bijvoorbeeld aan Marcoumar, Cumarine, Ascal, kinderaspirine, APC en Sinaspril. Daarnaast raden we u aan om voor de bovenooglidcorrectie behandeling te stoppen met roken. Nicotine kan namelijk problemen opleveren bij de wondgenezing. 

 

De bovenooglidcorrectie behandeling

Vooraf aan de behandeling zullen uw oogleden worden schoongemaakt en afgetekend met inkt. Om littekens zoveel mogelijk te beperken, worden de snijlijntjes in de oogplooien getekend. De oogleden worden plaatselijk verdoofd. Na de uitwerking zult u die niet meer voelen. Met een mesje zal het overschot aan huid worden verwijderd. Dit gaat eventueel gepaard met een te veel aan vetweefsel. Na de ingreep zullen de kleine bloedvaatjes worden dichtgebrand en zal het sneetje gehecht worden. Om de zwelling zoveel mogelijk tegen te gaan, koelen we de oogomgeving meteen na de behandeling. Een bovenooglidcorrectie kan tussen de 30 en 45 minuten duren.

 

Bovenooglidcorrectie herstel

Na gemiddeld zeven dagen bent u weer welkom bij Clinic 63 om de hechtingen te laten verwijderen. Daarnaast zullen eventuele opgelopen wondjes met pleisters worden bedekt. Wij raden aan om niet alleen naar de afspraak te komen en altijd iemand bij u te hebben die met u mee terug reist. In de eerste zeven dagen raden we ook aan om niet te gaan zwemmen of make-up te dragen. Douchen is wel mogelijk, maar bedek dan goed uw oogleden. Het is wel mogelijk om te werken, maar vermijd het tillen van zware voorwerpen. Nadat de hechtingen bij u zijn verwijderd, kunt u bovenstaande activiteiten weer rustig opbouwen en uitvoeren. 

 

Bent u benieuwd naar foto’s van de bovenooglidcorrectie voor en na van de mensen die u voor zijn gegaan? Bekijk dan onze social media kanalen op Instagram en Facebook. Hier zijn veel resultaten te zien. 

 

Wat kost een bovenooglidcorrectie?

De bovenooglidcorrectie kosten liggen op €850,- per behandeling. Wanneer uw zicht ernstig wordt beperkt door bijvoorbeeld verlamming of verslapping, is het mogelijk dat de behandeling wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Hier gelden echter wel regels voor. Voldoet u aan deze criteria? Dan wordt uw bovenooglidcorrectie helemaal vergoed. U kunt dit nakijken bij uw zorgverzekeraar. Het eerste consult is bij Clinic 63 altijd gratis!

Brochure

Ben je benieuwd naar de resultaten van een ooglidcorrectie? Download dan onze brochure

Ooglidcorrectie Prijslijst
Bovenooglid Correctie
€650
Bovenooglid Correctie (Premium)
€850
Premium behandelaar
Onderooglid Correctie
€1500
Boven- en Onderooglidcorrectei
€2350

Afspraak maken?

Wilt u een bovenooglidcorrectie uitvoeren? Vraag dan eerst een gratis consultgesprek aan! Daarin kunt u uw wensen voorleggen en vertellen wat uw verwachtingen zijn. Doordat we verschillende behandelingen aanbieden, kan dat bij u zorgen voor een frisse blik. Wij geven dus ook graag advies over alle mogelijkheden wat betreft onze behandelingen.

Start typing and press Enter to search