Medische behandelingen

Clinic63 helpt u het verouderen van uw huid tegen te gaan. Het team van Clinic63 biedt niet alleen oplossingen aan voor uw huid en lichaam, maar adviseert ook over manieren om de onderliggende oorzaken van huidveroudering aan te pakken.

Medische behandelingen
Needle Shaping

Needle Shaping

Needle Shaping; Veilig en snel plaatselijk vet verwijderen? Hiermee rimpels opvullen en gezichtscontouren verbeteren?

Een relatief nieuwe behandeling is Needle Shaping. Dankzij Needle Shaping is een permanente filler op een natuurlijke manier mogelijk. Hiermee kunt u onder andere de de lippen voller maken en de kaaklijn en jukbeenderen beter accentueren. Bijkomend voordeel is dat het volledig pijnloos en veilig is.

Hoe werkt Needle Shaping?

Het gaat om een micro-chirurgische methode, waarmee micro-transplantaties van de subcutane huidlaag. De huid krijgt tegelijkertijd ook bio-stimulatie. Deze behandeling werkt met behulp van acupunctuur-naaldjes. Dit gebeurt in combinatie met zeer lage en veilige stroomspanning. Door de stijgende vraag aan non-invasieve behandelmethodes is deze behandeling bezig aan een enorme opmars. Er ontstaat bij Needle Shaping een zogenaamd thermisch effect op de punt van de naald. Hierdoor worden elastine en collageenvezels geproduceerd, gedurende 2 tot 4 weken. Dit zorgt ervoor dat rimpels kunnen worden verminderd en andere gebieden kunnen worden opgevuld.

Vet verwijderen met behulp van Needle Shaping?

Het is mogelijk om plaatselijk in het gezicht vet te verwijderen, met behulp van Needle Shaping. Heeft u op bepaalde plaatsen last van vet waar u zich aan stoort? Dan is het mogelijk om dit op een veilige en pijnloze manier op te lossen.

Volume verlies in het gezicht corrigeren met behulp van Needle Shaping?

Dankzij deze methode is het mogelijk om rimpels, lijnen en zelfs littekens van binnenuit op te vullen. Volume verlies door het ouderdomsproces kan bovendien bij bijvoorbeeld de wangen, kaakcontour en jukbeenderen gecorrigeerd worden.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Vraag & Antwoord - Needle Shaping

Needle Shaping

De Needle Shaping behandeling wordt steeds vaker toegepast, omdat het een non-invasieve behandeling is. Het geeft bovendien snel een  mooi resultaat en het werkt met lichaamseigen stoffen.

Waarom voor een Needle Shaping behandeling bij Clinic63?

Clinic63 staat bekend om de hoge klanttevredenheid, goede spreiding door Nederland en de hoge kwaliteit. Wij voeren verschillende non-invasieve behandelingen uit. Dit zijn behandelingen die een mooi resultaat kunnen geven en weinig tot geen hersteltijd hebben. Om deze redenen kiest men graag voor een Needle Shaping behandeling bij Clinic63.

Needle Shaping consult

Voordat u er voor kiest om een Needle Shaping behandeling te ondergaan, is het belangrijk dat u bij ons op consult komt. Tijdens een gratis en vrijblijvend consult kunt u uw wensen voorleggen en uitspreken wat uw verwachtingen van de behandeling zijn. Wij bieden diverse behandelingen aan welke kunnen zorgen voor een mooiere en strakkere huid. We geven u dan ook graag advies over de mogelijkheden betreffende deze behandeling.

De Needle Shaping prijzen?

Wij bieden verschillende soorte behandelingen aan. De prijzen van Needle Shaping en andere behandelingen kunt u vinden in het tarieven overzicht.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search