Miradry behandeling

MiraDry: permanente oplossing tegen overmatig zweten en geur.

Gedaan met klotsende oksels en vieze geurtjes dankzij de miraDry!

miradry-overmatig-zweten-oksels-geur-behandeling

De MiraDry behandeling is de oplossing wanneer u permanent van klachten, zoals overmatig zweten en/of een zweetgeur af wil komen die u in uw dagelijks leven belemmeren. U zal hierna nooit meer last hebben van deze klachten. Door middel van geluidsgolven worden de zweetklieren 70% tot 90%  in de huid uitgeschakeld. Hierbij is dus geen operatie nodig en u heeft geen last van een hersteltijd! 

De behandeling

Voor uw behandeling vindt er eerst een consult gesprek plaats met de arts. De arts luistert naar uw wensen en samen wordt er een behandelplan opgesteld. Zodra de MiraDry behandeling wordt uitgevoerd, wordt u lokaal verdoofd. Daarna wordt er een tijdelijke tattoo aangebracht die het behandelingsgebied aanduidt. Vervolgens worden door het handstuk microgolfstralen in de huid afgevuurd. Deze golven komen op 2-5 mm diep en verbranden de zweet- en geurklieren. Als leuke bijwerking verliest u ook 60 tot 70% van de haren! Na de behandeling wordt uw huid goed schoongemaakt en worden uw oksels gekoeld. Dit gebeurt met behulp van icepacks. Het is aan te raden om uw huid enkele dagen na de behandeling te blijven koelen. Dit bevordert namelijk uw herstel.

Voordelen MiraDry:

– Onmiddellijk en permanent resultaat tegen overmatig zweten van oksels

– Korte hersteltijd

– Bestrijd zweet, geur en haar in de oksel

– U kunt een gemiddelde zweetreductie verwachten van 82% na slechts één behandeling.

De duur van de MiraDry behandeling
De behandeling neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Het resultaat van de MiraDry behandeling is permanent. 

Voor een optimaal resultaat
In de meeste gevallen is een behandeling voldoende om okselzweet permanent te verminderen. Het kan echter voorkomen dat u een tweede en/of derde behandeling nodig heeft voor een optimaal resultaat. Het effect van een MiraDry behandeling is pas na drie maanden te beoordelen. Daarvoor kan zweetproductie zowel af- en toenemen. Wanneer één MiraDry behandeling in uw ogen niet voldoende resultaat geeft, kunt u ook een tweede en/of of derde afspraak inplannen. Een derde afspraak komt zelden voor. Bijna iedereen is na twee MiraDry behandelingen helemaal tevreden. 

Advies
De meeste patiënten hervatten hun normale activiteiten (zoals weer aan het werk gaan) meteen. Lichaamsbeweging wordt meestal binnen enkele dagen hervat. Enkele dagen na de behandeling kunt u last hebben van zwelling, gevoelloosheid, blauwe plekken en gevoeligheid in het okselgebied.

Start typing and press Enter to search