Beautybehandelingen

Ook voor beautybehandelingen met “net een beetje extra” kunt u terecht bij Clinic63. Alle beautybehandelingen hebben als doel een verbetering van de huid en zullen worden afgestemd op uw huidtype om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

miraDry behandeling

MiraDry: permanente oplossing tegen overmatig zweten en geur.

Gedaan met klotsende oksels en vieze geurtjes dankzij de miraDry!

miradry-overmatig-zweten-oksels-geur-behandeling

Iedereen zweet! Zweten is noodzakelijk om ons lichaam af te koelen. Ons lichaam bevat 2-4 miljoen zweetklieren waarvan slechts 2% zich in onze oksel bevindt. Het elimineren van deze 2% is niet essentieel voor het afkoelingsvermogen van uw lichaam. U zal dus niet ergens anders opeens meer gaan zweten ( compensatoir zweten) of schade aanrichten aan uw lichaam.
De miraDry is niet enkel een oplossing tegen overmatig zweten maar ook tegen geur en haar in de oksel.

“Ik zweette veel en was verslaafd aan mijn deodorant. Na de miraDry behandeling kan ik eindelijk de kleren dragen die ik wil én ik gebruik geen deodorant meer!”

De behandeling

U wordt lokaal verdoofd, dan wordt er een tijdelijke tattoo aangebracht die het
behandelingsgebied aanduid. Vervolgens worden door het handstuk microgolfstralen in de huid afgevuurd. Deze golven komen op 2-5mm diep en verbranden de zweet- en geurklieren. Als leuke bijwerkign verliest u ook 60 tot 70% van de haren!

Voordelen:

  • Onmiddellijk en permanent resultaat
  • Korte hersteltijd
  • Bestrijdt zweet, geur en haar in de oksel

U kan een gemiddelde zweetreductie verwachten van 82% na slechts 1 behandeling.

De duur van de behandeling
Ongeveer 1 uur.

Voor een optimaal resultaat
In de meeste gevallen is een behandeling voldoende om okselzweet permanent te verminderen. Mochten er een twee behandeling nodig zijn, ontvangt u daar maar liefst 50% korting op.

Advies
De meeste patiënten hervatten hun normale activiteiten (zoals weer aan het werk gaan) meteen. Lichaamsbeweging wordt meestal binnen enkele dagen hervat. Enkele dagen na de behandeling kan je last hebben van zwelling, gevoelloosheid, blauwe plekken en gevoeligheid in het okselgebied.

Consult
Uiteraard kan u een afspraak maken voor een kosteloos consult. We zullen tijdens het consult uw klachten in kaart brengen en wensen bespreken.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Signup now and receive an email once I publish new content.

I agree to have my personal information transfered to Mad Mimi ( more information )

I will never give away, trade or sell your email address. You can unsubscribe at any time.

Start typing and press Enter to search