Miradry Behandeling

Heb je last van overmatig zweten en/of een zweetgeur en wil je hier graag vanaf komen? Dan is de MiraDry behandeling geschikt voor jou! Dit is namelijk een permanente oplossing tegen overmatig zweten en/of een zweetgeur die je in je dagelijks leven belemmeren. Je zal hierna nooit meer last hebben van deze klachten. Door middel van geluidsgolven worden de zweetklieren 70% tot 90%  in de oksel uitgeschakeld. Hierbij is dus geen operatie nodig en heb je geen hersteltijd nodig! 

De behandeling in het kort

Voor de MiraDry behandeling vindt er eerst een consult gesprek plaats met de arts. De arts luistert naar je wensen en samen wordt er een behandelplan opgesteld. Zodra de MiraDry behandeling wordt uitgevoerd, word je eerst lokaal verdoofd. Hierdoor zal je geen pijn ervaren van de behandeling. Daarna wordt er een tijdelijke tattoo aangebracht die het behandelingsgebied aanduidt. Vervolgens worden door het handstuk microgolfstralen in de oksel afgevuurd. Deze golven komen op 2-5 mm diep en maken de zweet- en geurklieren kapot. Als leuke bijwerking verlies je ook 60 tot 70% van de haren! Na de behandeling wordt de huid goed schoongemaakt en worden je oksels gekoeld. Dit gebeurt met behulp van icepacks. Het is aan te raden om je huid enkele dagen na de behandeling te blijven koelen. Dit bevordert namelijk je herstel.

 

De voordelen van de MiraDry Behandeling

  • Onmiddelijk & Permanent resultaat
  • Korte hersteltijd
  • Bestrijding tegen zweet, geur en haar in de oksel
  • Gemiddelde zweetreductie van 82% na één behandeling

Kennismaken?

Wil je met een van onze artsen kennismaken? Plan een gratis consult de online module!

1. Verdoven

Stap 1 miradry behandeling is het verdoven van het gebied

Het okselgebied wordt lokaal verdoofd voor maximaal comfort tijdens het uitvoeren van de behandeling. 

2. Markeren

stap 2 van de miradrybehandeling is het markeren van het gebied

Ter voorbereiding wordt een tijdelijke tattoo op de huid geplaatst.

3. Laseren

stap 3 van de miradrybehandling is het laseren van het gemarkeerde gebied

Het gebied wordt behandeld met de MiraDry laser. De laser zorgt ervoor dat de zweet- en geurklieren definitief worden verwijderd in het te behandelen gebied.

De duur van de MiraDry behandeling

De behandeling neemt ongeveer anderhalf uur in beslag. Het resultaat van de MiraDry behandeling is permanent. 

Voor een optimaal resultaat

In de meeste gevallen is een behandeling voldoende om okselzweet permanent te verminderen. Het kan echter voorkomen dat je een tweede en/of derde behandeling nodig hebt voor een optimaal resultaat. Het effect van een MiraDry behandeling is pas na drie maanden te beoordelen. Daarvoor kan zweetproductie zowel af- en toenemen. Wanneer één MiraDry behandeling in jouw ogen niet voldoende resultaat geeft, kun je ook een tweede en/of of derde afspraak inplannen. Een derde afspraak komt zelden voor. Bijna iedereen is na twee MiraDry behandelingen helemaal tevreden.

Advies

De meeste patiënten hervatten hun normale activiteiten (zoals weer aan het werk gaan) meteen. Lichaamsbeweging wordt meestal binnen enkele dagen hervat. Enkele dagen na de behandeling kun je last hebben van zwelling, gevoelloosheid, blauwe plekken en gevoeligheid in het okselgebied.

Maak kennis met onze specialisten

Bij Clinic63 hebben we meerdere artsen die diverse behandelingen uitvoeren. Voor de Miradry zullen de artsen Dr. Sameer, Dr. Stephanie of Dr. Babak je Miradry behandeling uit te voeren.

Start typing and press Enter to search