Medische behandelingen

Clinic63 helpt u het verouderen van uw huid tegen te gaan. Het team van Clinic63 biedt niet alleen oplossingen aan voor uw huid en lichaam, maar adviseert ook over manieren om de onderliggende oorzaken van huidveroudering aan te pakken.

Medische behandelingen
Microneedling

Microneedling

Een behandeling met de Dermapen is een uitstekende behandeling voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Het is geschikt voor een oneffen huid, grove poriën en acne littekens en striae.

De behandeling
De Dermapen maakt door middel van verschillende naaldjes, kleine verticale geultjes in de huid die aan de buitenkant niet echt zichtbaar zijn. De huid wordt op deze manier net genoeg ‘geopend’ om geactiveerd te worden. De huid wordt hierbij gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken wat een stevigere en gladdere huid oplevert. Acne littekens, striae en fijne lijntjes worden oppervlakkiger.

Huidreactie
De huid zal na de behandeling roze tot rood kunnen worden. Ook is het mogelijk dat de huid gaat schilferen of licht gaat zwellen. In een enkel geval kunnen er korstjes ontstaan.

Microneedling is inzetbaar voor:
Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
Acne littekens
Littekens van andere aard
Zonbeschadiging
Pigmentstoornissen
Grove huidstructuur / vergrote poriën
Striae / striemen
Cellulitis
Dubbele kin
Alopecia / kaalheid

De duur van de behandeling
30 minuten

Voor een optimaal resultaat
Minimaal 4 behandelingen*

Interval
2 weken

Consult
Om teleurstelling over de resultaten te voorkomen, adviseert Clinic63 een consult vooraf aan de behandeling. De behandelaar bespreekt tijdens dit gratis consult van 10 minuten wat u met uw huid- en haartype kunt verwachten. * Dit is een gemiddelde indicatie. Dit kan per persoon en per huidtype verschillen. Vraag advies aan de specialist wat u kunt verwachten.

Advies
Vermijd 2 weken na de behandeling zo veel mogelijk contact direct zonlicht. Indien dit niet te vermijden is, smeer dan een zonnebrandcrème met spf 50 op de huid. Wacht daarnaast met het gebruik van make-up tot gedurende 48 uur na de behandeling. Bezoek gedurende drie dagen na de behandeling geen sauna of een chloorhoudend zwembad.

Wilt u meer over deze behandeling weten? Neem contact op met Clinic63.

Vraag & Antwoord - Microneedling

 Microneedling

Op het gebied van huidverzorging en huidverbetering is microneedling een zeer effectieve en innovatieve methode. Een ander woord voor microneedling is collageen inductie therapie. De huid wordt gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. De roller met hele fijne naaldjes zorgt namelijk voor microkanaaltjes.

Een optimaal resultaat krijgt u als u kiest voor een kuur, het gaat hierbij dus om meerdere behandelingen. De microneedling behandeling is vooral effectief om rimpels en lijntjes te verminderen. De huid kan hierdoor strakker worden en littekens door bijvoorbeeld acné kunnen ook worden aangepakt.

Is het effect van microneedling wetenschappelijk bewezen?

De microneedling behandeling is een wetenschappelijk erkende techniek. De techniek is veilig bevonden voor huidverjonging en huidverbetering. Deze behandeling wordt uitgevoerd met speciale microneedling apparatuur. Het gaat hierbij om een roller met heel veel hele fijne naaldjes.

Deze naaldjes zorgen er voor dat de huid meer collageen en elastine aanmaakt. De behandeling is vrijwel pijnloost. Een behandeling kan snel en effectief worden uitgevoerd. Een belangrijk bijkomend voordeel is dat de opperhuid intactblijft.

Hoe ziet de huid er direct na de behandeling uit?

Direct na de behandeling is de huid vaak rood. De huid voelt bovendien warm en strak aan. De roodheid is normaal gesproken na één dag al volledig weggetrokken. Het is mogelijk dat er na een aantal dagen een lichte vervelling van de huid ontstaat. De nieuwe cellen in de opperhuid vervangen dan de oude huidcellen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je nu aan en ontvang een e-mail zodra ik nieuwe inhoud publiceer.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoons informatie wordt verwerkt

Ik zal je e-mailadres nooit weggeven, ruilen of verkopen. Je kunt je op elk moment afmelden.

Start typing and press Enter to search