Lipolaser

Een nieuwere trend op het gebied van liposuctie; het laten uitvoeren van een lipolaser. Met een lipolaser wordt het vet vloeibaar gemaakt, waardoor de arts het vet gemakkelijk verwijderd kan worden wat resulteert in een strakkere huid. Bij een lipolaser maakt een chirurg gebruik van lasertechnologie die een speciale laserstraal heeft welke in gemakkelijk kan inwerken op cellen die vet bevatten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een lipolaser? Lees snel de extra informatie en neem contact met ons op!

Lipolaser Behandeling bij Clinic63

Boek een afspraak

Wilt u kennismaken? Boek eenvoudig online een gratis consult.

Het uitvoeren van een lipolaser

Een lipolaser behandeling kan worden ingezet voor voor twee doeleinden, namelijk het verwijderen van plaatselijke vetophopingen en het verstrakken van uw huid. De lipolaser kan uit worden gevoerd met plaatselijke verdoving. Wat zo fijn is aan deze behandeling is dat de ingreep niet zoveel impact heeft op uw lichaam, doordat u plaatselijk verdoofd wordt. Bovendien is de behandeling ook minder intensief dan de klassieke liposuctie, waarbij de herstelperiode minder lang is. De lipolaser zorgt voor collageen aanmaak waardoor uw huid strakker en steviger wordt.

Herstel van een lipolaser behandeling

Het herstel van een lipolaser behandeling duurt enige tijd, hier dient rekening mee gehouden te worden. Het behandelde gebied zal na de behandeling eerst op gaan zwellen en kan bloeduitstortingen vertonen. Na enkele dagen is er al een mooie verbetering te zien van het lichaam. De meeste zwellingen zijn na vier weken weggetrokken. Het definitieve resultaat is na drie tot zes maanden te beoordelen.

Maximaal resultaat van een lipolaser behandeling

Een gezonde levensstijl met een gezond eetpatroon en voldoende beweging dragen bij aan het maximale effect en resultaat van een lipolaser behandeling. Na 4 weken kunt u uw sportactiviteiten weer oppakken. Na de behandeling wordt geadviseerd om een post lipo-massage te nemen. Vanuit de kliniek kunnen wij u doorsturen naar massage organisaties waarmee de kliniek samenwerkt.

Brochure met resultaten

Brochure

Benieuwd naar de resultaten van de lipolaser behandeling? Download onze brochure

Prijzen
Correctie operaties
Bovenooglidcorrectie
€650
Bovenooglidcorrectie
€850
Premium behandelaar
Onderooglidcorrectie
€1500
Boven- en onderooglidcorrectie
€2350
Schaamlipcorrectie
€650
Schaamlipcorrectie
€850
Premium arts
Oorlelcorrectie
€750
Liplift / lipcorrectie
€1250
Litteken correctie
Vanaf €375
Liposuctie & lipolaser
Onderkin
€1750
Onderkin
€2000
Premium behandelaar
Buccal fat removal
€1500
Wang vet verwijderen
Armen
Vanaf €2000
Buik
Vanaf €3000
Elke extra zone slechts €1750
Heupen
Vanaf €2000
Flanken
Vanaf €2000
BH band
Vanaf €2000
Borsten
Vanaf €2000
Rug
Vanaf €2000
Benen
Vanaf €2000
Per zone
Lipofilling
1 zone
€1500
Bijvoorbeeld lippen, onder de ogen, etc.
Gelaat
€2000
Gelaat
€3000
Premium behandelaar
Borsten
Vanaf €4500
Beide borsten
Heupen
Vanaf €4500
Billen
Vanaf €4500
Facelift
Mini facelift
€1500
Wenkbrauwlift
€1250

Welke delen van het lichaam kunnen een lipolaser ondergaan?

Een lipolaser is een prettige behandeling welke op veel verschillende manieren kan worden ingezet. U kunt verschillende gebieden op en aan het lichaam behandelen:

 • Kaaklijn
 • Onderkin
 • Bovenarmen
 • Maag
 • buik
 • Lovehandles
 • Rug
 • Onderrug
 • Billen
 • Bovenbenen
 • Binnenkant knieën

Eventuele riscico´s en complicaties

Lipo-laserbehandeling is een beperkt invasieve ingreep. De insteekopeningen voor de canule hebben een minimale doorsnede. Desondanks is er een klein risico op het ontstaan van een infectie. Om dit te voorkomen zal er enkele dagen antibiotica voorgeschreven worden. Verder is er een klein risico op het ontstaan van brandwonden in de huid. Deze zullen in de meeste gevallen genezen.

Contact met Clinic63

Wilt u graag gebruik maken van onze service en bent u toe aan een lipolaser onderkin of lipolaser buik? Vragen, opmerkingen of advies nodig over een lipolaser behandeling aan uw lichaam of over één van onze andere behandelingen? Neem alstublieft contact met ons op; wij helpen u graag verder! Ons team staat dagelijks voor u klaar om u te voorzien van uitgebreide informatie. U kunt op vier verschillende manieren contact met ons opnemen; telefonisch via 0880 157100, via WhatsApp via 06 8680 6911, via e-mail  of via het contactformulier op onze website.

Tijdens de behandeling

Een lipolaser behandeling, bijvoorbeeld van de onderkin wordt onder plaatselijke verdoving gedaan. Bij de ingreep zal de arts als eerste de probleemgebieden aftekenen. Na de verdoving wordt via een aantal kleine prikgaatjes de canule onderhuids ingebracht. De arts zal de canule onderhuids heen en weer bewegen, waarbij aan het uiteinde van de canule de fiber de warmte afgeeft. Deze warmte zorgt ervoor dat het vetweefsel wordt weggesmolten.

 

Na de behandeling

Na de laserbehandeling kan er nog verdoving onder de huid zitten. Het gebied is daardoor nog wat gezwollen. Met een kleine hechting wordt het gaatje waar de lipolaser in is gegaan gehecht. Deze gaatjes zijn zo klein dat er vaak na de lipolaser behandeling amper tot geen litteken meer zichtbaar is. Er wordt een compressieverband aangebracht welke u minimaal een week dient te dragen. Let op: dit is afhankelijk van het gebied, de arts informeert u hierover. Door de druk van het verband wordt de zwelling tegengegaan en een begin gemaakt aan het herstel. Na het verwijderen van het verband kunt u deze thuis nog een aantal dagen dragen om dit proces te bevorderen. De eerste dagen kan er sprake zijn van wat zwelling en blauwe plekken, die snel weer verdwijnen. In de eerste weken na de behandeling zal de vetreductie al zichtbaar zijn, dit neemt wekelijks toe. De huidverstrakking treedt later op. Het definitieve eindresultaat is na drie tot zes maanden goed zichtbaar.

Riscico´s en complicaties

De lipolaser behandeling is een beperkt invasieve ingreep. De insteekopeningen voor de canule hebben een minimale doorsnede. Desondanks is er een klein risico op het ontstaan van een infectie. Om dit te voorkomen zal er enkele dagen antibiotica voorgeschreven worden. Verder is er een klein risico op het ontstaan van brandwonden in de huid. Deze zullen spontaan in de meeste gevallen genezen.

Met de lipolaser kunt u onder andere de volgende gebieden behandelen:

 • kaaklijn / onderkin
 • armen
 • buik
 • lovehandles / dijen
 • rug / bh band
 • benen / billen 
 • borst

Consult

Voorafgaand aan de behandeling zal er een consult plaatsvinden met een van onze artsen. De arts zal in samenspraak met u de wensen en mogelijkheden bespreken. Tijdens dit consult kunt u alle vragen betreft de lipolaser behandeling stellen.

 

 

Start typing and press Enter to search