MiraDry tegen zweten

‘Zelfverzekerdheid voorop!’

Ervaren artsen
Aangesloten bij NVCG

MiraDry tegen zweten

MiraDry: zweet & geur

Heb je last van overmatig zweten en/of een zweetgeur en wil je hier graag vanaf komen? Dan is de MiraDry behandeling geschikt voor jou! Dit is namelijk een permanente oplossing tegen overmatig zweten en/of een zweetgeur die je in je dagelijks leven belemmeren. Je zal hierna nooit meer last hebben van deze klachten. Door middel van geluidsgolven worden de zweetklieren 70% tot 90% in de oksel uitgeschakeld. Hierbij is dus geen operatie nodig en heb je geen hersteltijd nodig!

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Gebruik van A-merken

Aangesloten bij NVCG

Wat is een MiraDry behandeling?

Zweten, oftowel transpireren, is heel normaal. Je lichaam heeft deze functie om in temperatuur af te koelen en de temperatuur van je lichaam te regelen. Echter kan het in sommige gevallen voorkomen dat het transpireren zo heftig is dat dit je belemmert in je dagelijks leven. Dit noemen we Hyperhidrosis. Hyperhidrosis komt vaak voor, meestal onder de oksels maar het kan ook voorkomen in handen of voeten.

Wanneer je last hebt van overmatig zweten onder je oksels, kunnen we je daar bij Clinic63 permanent vanaf helpen met een MiraDry behandeling. Deze technologie geeft een blijvend resultaat waardoor je nooit meer last hebt van zweet plekken of een vervelende okselgeur.

De MiraDry pakt de bron van het probleem aan: de zweetklieren onder je oksel. Deze worden door middel van een straling van de MiraDry uitgeschakeld. Hoewel je lichaam moet transpireren om af te koelen, bevindt zich maar 2% van de zweetklieren in de oksel. Wanneer je deze zweetklieren uitschakelt heeft geen enkele invloed op ons afkoeling systeem. Het is daarom uiterst veilig!

Een MiraDry behandeling schakelt de zweetklieren voor 82% uit na één behandeling, dit betekent dat je niet 100% droog zal zijn na een behandeling. Een eventuele behandeling die wel 100% droog garantie geeft is een Botox behandeling tegen zweten. Echter is het resultaat van een MiraDry behandeling blijvend, het resultaat van Botox tegen zweten blijft ongeveer 6 maanden. Met de MiraDry kunnen we alleen de oksels behandelen, met Botox kunnen we ook handen en voeten behandelen tegen overmatig zweten.

In de meeste gevallen is een behandeling voldoende om okselzweet permanent te verminderen. Het kan echter voorkomen dat je een tweede en/of derde behandeling nodig hebt voor een optimaal resultaat. Het effect van een MiraDry behandeling is pas na drie maanden te beoordelen. Daarvoor kan zweetproductie zowel af- en toenemen. Wanneer één MiraDry behandeling in jouw ogen niet voldoende resultaat geeft, kun je ook een tweede en/of of derde afspraak inplannen. Een derde afspraak komt zelden voor. Bijna iedereen is na twee MiraDry behandelingen helemaal tevreden.

Oriënterende fase met betrekking tot een MiraDry

Ben je aan het overwegen om eventueel een MiraDry te ondergaan? Of wil je graag meer informatie en een oriënterend gesprek? Bij Clinic63 kan je altijd langskomen voor een gratis adviesgesprek met de arts.

Voorafgaand aan een MiraDry behandeling vindt er een consult gesprek plaats. In dit gesprek kun je al je vragen aan de arts stellen en zal hij of zij je adviseren over de mogelijkheden. Na dit adviesgesprek kan de MiraDry behandeling worden ingepland. Hiervoor kom je dus op een ander moment terug naar de kliniek.

87

De berekende score van Clinic63 in Amsterdam

Zoek, vind en beoordeel klinieken op KliniekErvaringen.nl
Lees alle ervaringen
100% onafhankelijke reviews

Wanneer kom ik in aanmerking voor een MiraDry

Wanneer je last hebt van overmatig zweten onder je oksels kun je in aanmerking komen voor een MiraDry behandeling. In principe is iedereen vanaf 18 jaar geschikt voor een MiraDry behandeling die last heeft van zweten of een vervelende geur onder de oksels.

Wanneer kom ik NIET in aanmerking voor een MiraDry

De MiraDry behandeling is enkel geschikt voor de oksels. Andere delen zoals handen, voeten of je voorhoofd kunnen niet met een MiraDry behandeld worden.

Uitstekend
4,7
Gebaseerd op 300+ recensies van

Consult & voorbereiding voor een MiraDry

Een consult bij Clinic63 is altijd gratis. Een van onze deskundige artsen staat je graag tijdens dit consult te woord en zal luisteren naar jouw wensen. Een consult kun je gemakkelijk zelf online inplannen of je kunt bellen, whatsappen of mailen via onze contact pagina.

Tijdens het consult zal de arts luisteren naar je verhaal en bespreken wat het te verwachten resultaat zal zijn. De arts legt uit hoe de behandeling in zijn werk gaat, wat de kosten zijn en waar je rekening mee dient te houden betreft de voor- en nazorg van de behandeling. Je medisch dossier wordt doorgenomen om je eventuele medicijnen gebruik te bespreken. Tot slot beantwoordt de arts al jouw vragen zodat jij met een gerustgesteld en veilig gevoel de behandeling kan ondergaan.

Wij vragen je voorafgaand aan de behandeling je oksels te scheren. Daarnaast is het aan te raden om een icepack in huis te halen om de oksels eventueel na de behandeling te kunnen koelen. Daarnaast raden wij het aan om iemand tijdens de behandeling mee te nemen die je na de behandeling naar huis brengt.

Clinic63

Ervaren artsen

Beoordeeld met een 8,7

Locaties in Midden/Zuid Nederland

Aangesloten bij NVCG

MiraDry behandeling

Hoe verloopt de behandeling?

Zodra de MiraDry behandeling wordt uitgevoerd, word je eerst lokaal verdoofd. Hierdoor zal je geen pijn ervaren van de behandeling. Daarna wordt er een tijdelijke tattoo aangebracht die het behandelingsgebied aanduidt. Vervolgens worden door het handstuk microgolfstralen in de oksel afgevuurd. Deze golven komen op 2-5 mm diep en maken de zweet- en geurklieren kapot. Als leuke bijwerking verlies je ook 60 tot 70% van de haren! Na de behandeling wordt de huid goed schoongemaakt en worden je oksels gekoeld. Dit gebeurt met behulp van icepacks. Het is aan te raden om je huid enkele dagen na de behandeling te blijven koelen. Dit bevordert namelijk je herstel.

De duur van de behandeling is ongeveer anderhalf uur.

Waar moet je na een MiraDry behandeling rekening mee houden?

Na de MiraDry behandeling mag je naar huis. De meeste mensen hebben na de behandeling weinig tot geen last en kunnen hun dagelijkse bezigheden 1 a 2 dagen na de behandeling weer direct oppakken.

Wij raden het sterk af om zelf na de ingreep naar huis te rijden. Zorg er dus voor dat je begeleiding bij je hebt of iemand die je wegbrengt en ophaalt.

1. verdoven

MiraDry tegen zweten
Het okselgebied wordt lokaal verdoofd voor maximaal comfort tijdens het uitvoeren van de behandeling.

1. markeren

MiraDry tegen zweten

Ter voorbereiding wordt een tijdelijke tattoo op de huid geplaatst.

1. laseren

MiraDry tegen zweten

Het gebied wordt behandeld met de MiraDry laser. De laser zorgt ervoor dat de zweet- en geurklieren definitief worden verwijderd in het te behandelen gebied.

Welke artsen voeren de behandeling uit?

Dr. Sameer Rana
Premium Cosmetisch arts
BIG: 99919833501

Drs. Babak Mahdavian Delavary
Premium Cosmetisch arts
BIG: 09911187401

Drs. Chanu Mohansingh

Drs. Chanu Mohansingh
Cosmetisch arts
BIG: 19925666601

Veelgestelde vragen

Wil je graag meer weten over de behandeling? Heb je er vragen over? Misschien staat jouw vraag al in de informatie hieronder!

Wat kost een MiraDry behandeling?

Bij Clinic63 kost één MiraDry behandeling €1.499,-. Wens je een 2e behandeling? Dan betaal je hiervoor nog maar €1.000,-

Hoelang duurt een MiraDry behandeling?

Een MiraDry behandeling duurt ongeveer anderhalf uur. Afhankelijk van het te behandelen gebied, kan dit iets korter of langer uitvallen.

Is een MiraDry behandeling pijnlijk?

Nee, een MiraDry behandeling is geheel pijnloos. Voor de behandeling wordt verdoving toegediend, waardoor je tijdens de behandeling geen pijn ervaart. Wel kun je tijdens de behandeling te maken krijgen met een warm gevoel door de laser. Dit is echter prima te verdragen..

Wat zijn de bijwerkingen van een MiraDry behandeling?

Het kan zijn dat de oksels na de behandeling wat opgezwollen zijn en wat gevoelloos aanvoelen. Dit trekt na enkele dagen weg. Deze bijwerking is maar tijdelijk.

Hoe kom ik erachter of ik last heb van Hyperhidrosis?

Wij kunnen in de kliniek een zweettest bij je afnemen. Hieraan kunnen we zien op welke plekken je transpireert en de hoeveelheid. De arts zal kunnen bepalen aan de hand van deze test en een vragenlijst of je last hebt van Hyperhidrosis.

Kan een MiraDry behandeling worden vergoed?

In de meeste gevallen is het niet mogelijk om een MiraDry behandeling te vergoeden. Controleer dit zelf bij je zorgverzekeraar! Het kan voorkomen dat wanneer je een medische dokters verklaring hebt je de behandeling wel vergoed krijgt.

Heb je meer vragen over een MiraDry?

Voor meer vragen of informatie kun je altijd onze specialisten bereiken. Stuur ons een mail op info@clinic63.nl of bel ons voor direct advies op +31 (0)88 0 157 100. Zij voorzien je graag van persoonlijk advies!